"Ona brine moje brige": Zdravko Ćolić uskoro puni 70 godina, poslednjih 20 je u braku sa Aleksandrom

Pevač veoma retko u javnosti govori o svojoj lepšoj polovini, ali jednom prilikom ispričao je i kako ga je ona osvojila

  • 13

Muzička zvezda Zdravko Čolić uskoro puni 70 godina, a tokom cele karijere retko je hovorio o svom privatnom životu koji je uvek čuvao od javnosti.

On je sad u jednom intervjuu govorio i o ženama koje čine najveći deo njegove publike, ali i supruzi Aleksandri sa kojom je 20 godina u braku.

- Moje glavno oružje je energija koju pokušavam da prenesem glasom i nekim ličnim izrazom. To je najvažnije, a lepih i zgodnih muškaraca sa mišićima ima koliko hoćete - rekao je Zdravko Čolić, a onda progovorio i o svom venčanju sa suprugom Aleksandrom.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - rekao je Čolić za "Story".

Pevač veoma retko u javnosti govori o svojoj lepšoj polovini, ali jednom prilikom ispričao je i kako ga je ona osvojila.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige - rekao je Zdravko Čolić svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    28. maj 2021 | 23:11

    'Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige' Ok, sve je to lepo, a ti o njoj? Ona i njene želje nisu bitne, važno je da je skocentrisana samo na tebe. Čola jeste legenda, super pevač, ali ovakve izjave nisu gospodske, ovako se ne priča o ženi koja se voli.

  • Toni

    28. maj 2021 | 22:56

    Veliki Čola , neprolazni hitovi koji nose daleke bezbrižne godine mladosti ljubavi

  • Ljiljana Kuzjak

    29. maj 2021 | 06:02

    Ima li iko da ne voli ovog divnog coveka?! Cola je simbol jedne epohe i tesko da ce se ponoviti jedina istinski zvezda sa ovih prostora. Veciti decak , nek' nam peva jos dugo i pozivi u zdravlju i sreci sa svojom porodicom. Sigurna sam da njegova supruga uziva u braku sa Colom nacionale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA