≫ 

Naomi se čarobnom fotografijom zahvalila na čestitkama: Toliko ljubavi ste preneli na moju ćerku

Naomi iza sebe ima dva braka - jedan sa Italijanom Flaviom Briatoreom, a drugi s Vladislavom Doroninom. Ipak, porodičnu sreću pronašla je tek u 51. godini

  • 0
Naomi Campbell, Naomi Kembel Naomi Kembel / Foto: Profimedia/Berzane Nasser/ABACA/Abaca Press

Naomi Kembel (50) konačno se javno oglasila na temu majčinstva, iskreno podelivši emocije koje oseća, te zahvalnost svima onima koji su joj čestitali u proteklim danima.

- Nikada nisam osetla ovoliko ljubavi, kao u poslednjih nekoliko nedelja. Toliko sam zahvalna na ljubavi koju ste preneli na moju ćerku. Hvala vam na toplim porukama podrške i rođendanskim željama. Uprkos izazovnoj godini koju smo svi imali, bilo je toliko blagoslova na kojima sam, iznad svega, zahvalna. Uz pomoć Božje milosti, mi vidimo svetlo na kraju tunela. Ljubav, upornost i snaga sve izdrže - napisala je Naomi.

Ovu poruku objavila je uz fotografiju na kojoj pozira u romantičnoj beloj haljini, u vrtu, okružena brojnim cvetnim aranžmanima i poklonima koji su joj stigli, nakon što je objavila vest da je postala majka.

Podsetimo, Naomi je 18. maja "zatresla" svetske medije objavom da je postala mama.

Ona je tada objavila fotografiju na kojoj u rukama drži dečja stopala, uz poruku:

- Prelepi mali blagoslov izabrao me je za njenu majku. Tako počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu, ne postoje reči kojima bih opisala životnu vezu koju sada delim sa vama, moj anđeo. Nema veće ljubavi.

Naomi je ćerku najverovatnije dobila preko surogat majke, ali ta informacija nije potvrđena.

Ona je ćerku dobila 4 godine nakon izjave da će "uz pomoć nauke majka postati kad god ona to poželi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA