≫ 

Tekst iz dnevnika Karleušine ćerke (11) hit na društvenim mrežama: Život je takav. Obaveze, muke...

"Ovo dete je čudo", jedan je od komentara na Nikine reči

  • 9
Jelena Karleuša Jelena Karleuša / Printskrin: Instagram/karleustastar

Jelena Karleuša neretko sa svojim pratiocima na Instagramu podeli nešto što se tiče njenih naslednica Atine i Nike Tošić, a ono što je ubedljivo najzanimljivije jesu Nikini snimci, te izjave ove devojčice od 11 godina.

Sada, Jelena je sa pratiocima podelila i stranicu iz dnevnika koji Nika piše, a njene reči vrlo brzo su se proširile među fanovima pop zvezde.

- Samo da znate da niko nije savršen, pogotovo ljudi koji te ostavljaju i nikad ne bi isto dobro uradili tebi... Život je takav - počela je Nika, sa tužnim smajlijem.

- Svejedno će sve ovo proći i svi ćemo na raspust i na more. Da se malo opustimo od obaveza i muka - nastavila je dalje sa srećnim emotikonom.

"Ovo dete je čudo", "Hahaha, malena je genijalac", "Učite od Nike, bravo", "Pametnica, neverovatna je", "Ovo je napisala devojčica od 11 godina? Sjajno", neki su od brojnih komentara fanova koji dele ovu Jeleninu objavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    29. maj 2021 | 13:42

    Ovo vise nije licni dnevnik,cim je ova uzela da cita,jos objavljuje

  • Komsinica Cica

    29. maj 2021 | 12:26

    Dubokoumno razmisljanje jeste. Ali mi reci ne deluju kao neko ko je srecan. Pominje se neka tuga, muka. Da li se zapitala sta li muci to dete. 🤔

  • Duki

    29. maj 2021 | 12:31

    Ona je prava SLATKICA jako pozitivna i dobro vaspitana devojcica svida mi se sto je jako radoznala i nju interesuje sve sto njeno oko vidi ona mora da to komentarise .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA