≫ 

Nakon priče da je Žarko Laušević povređen na snimanju filma, oglasio se Radoš Bajić

Laušević se povredio na snimanju filma "Heroji Halijarda"

  • 4
Radoš Bajić, Žarko Laušević Radoš Bajić, Žarko Laušević, Foto: Nikola Tomić, ATA images

Nakon priče da se glumac Žarko Laušević (61) ozbiljno povredio na snimanju filma Radoša Bajića "Heroji Halijarda", oglasio se Bajić.

Navodno je sekira tokom jedne scene slučajno ispala Lauševiću i rasekla mu nogu i venu, a navodi se i da je mu je tada ukazana lekarska pomoć.

Ovim povodom kontaktirali smo Bajića koji je rekao da se radi o ogrebotini i da Laušević snima već osam dana.

- Dokoni popovi krste jarce. Senzacija bez pokrića. Ništa se posebno nije desilo. Čovek se ogrebao i snima normalno već 8 dana - poručio je Bajić za Telegraf.rs.

Inače, "Heroji Halijarda" je ratna drama inspirisana najvećom pojedinačnom akcijom spasavanja savezničkih pilota iza neprijateljskih linija u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznatom po kodnom imenu "Operacija Halijard".

Kako pripoveda istorija, u ovoj akciji, u leto 1944. godine, srpski narod je, uz velike žrtve i odricanja, od sigurne smrti spasio 508 američkih i drugih savezničkih pilota. Narod je bio predvođen Jugoslovenskom vojskom u otadžbini, pod komandom đenerala Dragoljuba Draže Mihailovića, a pilote su spasavali sa improvizovanog aerodroma u selu Pranjani u podnožju Suvobora.

Pored Lauševića, veliku glumačku ekipu koju čine Petar Božović, Nela Mihailović, Radovan Vujović, Nikola Rakočević, Vučić Perović, Milan Vasić, Aleksandar Ðurica, Isidora Minić, Jovo Maksić, i mnogi drugi.

Video: Radovan Vujović o saradnji sa Žarkom Lauševićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    31. maj 2021 | 11:44

    Božović i Laušević legende.

  • Dragan

    31. maj 2021 | 14:11

    Spasavali smo američke pilote da bi njihovi sinovi ubijali naše nevine ljude. Bajić je opsednut pilotima posle uloge u filmu Partizanska eskadrila.

  • Pagan

    31. maj 2021 | 13:43

    Tuga ako ne igra Sin Dragan😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA