≫ 

Sloba van sebe zbog izjave Zorannah da ljudi koji žive u Srbiji za nju ne postoje: Stao mi je mozak!

Radanovića je, sudeći po njegovoj reakciji, šokirao stav poznate blogerke

  • 34
Sloba Radanović, Zorannah, Zorana Jovanović

Sloba Radanović, Zorana Jovanović, Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zorannah

Popularni pevač Sloba Radanović reagovao je na izjavu blogerke Zorane Jovanović, poznatije kao Zorannah i žestoko je isprozivao.

Zorana je rekla da osoba koja živi u Srbiji za nju ne postoje, a Radanović je snimak njene izjave podelio na svom Instagram profilu vidno šokiran njenim stavom.

- Kad osoba živi u Srbiji, za mene kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji - ne postoji. Prosto ne želim da živim ovde i da svoje dete ovde odgajam. Više mi prija inostanstvo - rekla je ranije Zorana u emsiji "Kontra šou".

- Nemam komentar... Nek mi neko prodrma glavu, stao mi mozak od ovoga - napisao je Radanović.

Podsetimo, ovo nije prvi put da blogerka svojim izjavama iznenadi javnost, kao kada je rekla da joj je bitno da muškarac, inače, njen partner, ima više novca od nje i da se svaki fudbaler koji želi malo pažnje "zakači za nju".

Video: Komunalna razbila korona žurku u Gradskoj kafani na kojoj je nastupao Sloba Radanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast

    1. jun 2021 | 13:43

    Pa dobro neka ne koristi onda srpski jezik, neka se preimenuje neka ne dolazi vise u Srbiju, nama ne treba osoba koja ce na ovaj nacin da prica o nasem narodu, mi jesmo svakakvi, to je jednim delom bedan nacin zivota napravio od nas ali mi nismo stoka! Nego imamo potencijala vise od svih u regionu. Draga zorana daleko ti lepa kuca sestro.

  • Chicago

    1. jun 2021 | 13:18

    Pa i ona ne postoji za nas, ne znam cime bi me privukla, takvom razmisljanju sigurno NE. Da je lepa NIJE, da je zgodna NIJE, da ima pamet pa i NE bas, prema tome ZAOBIDJI NAS

  • Idi

    1. jun 2021 | 13:26

    sestro i to sto dalje... da se nikad ne vratis....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA