≫ 

Aleksandru urnišu nakon što je smršala, njoj prekipelo: Ženetine, možete da gledate i režite!

Subotićeva se obračunala sa onima koji je kritikuju i vređaju

  • 8
Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić / Foto: Instagram/Aleksandra Subotic

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pokazuje svoju vitku liniju.

Naime, atraktivna crnka vodi računa o svom fizičkom izgledu, a kako kaže, neke ljude iritira činjenica što izgleda bolje nego ikada.

Otkad sam dovela svoju liniju do savršenstva i postala ovako zgodna (moje najbolje izdanje do sada), primetila sam da to smeta ljudima i da im sve više bodem oči - počela je Aleksandra u svojoj Instagram priči, a zatim dodala da je ne zanimaju negativni komentari o načinu njenog govora. Štaviše, otresito je odogovorila dušmanima i što se toga tiče.

Mnogo se polemiše o tome kako ja pričam, da sam izuzetno njanjava i mazna. To smeta određenom broju ljudi. Međutim, mene tako boli uvo! Mogu da budem sve to - jer meni je lepo u životu, a isfrustrirane ženetine ili još veća sramota, muškarci, možete da gledate i režite na moje snimke. Svaki ružni komentar koji napišete je dokaz koliko sam ja iznad vas - izričita je bila Subotićeva.

Podsetimo, Aleksandra se vodi ishranom koju joj diktira njena majka Ljuba Pantović, šampionka i instruktorka bodi fitnesa.

Upravo njoj Subotićeva duguje neverovatnu figuru nakon dva porođaja.

Pogledajte Aleksandrine novije fotografije:

Video: Neka propast! Aleksandra Subotić se iskreno nasmejala na njednu asocijaciju, ali bila je surova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA