≫ 

Anastasija: Svet mi se srušio kada su mami stavili nanogicu, pred svima sam plakala

- Mami je bilo preteško kad me je videla da plačem, a i Veljku sigurno nije bilo lako - rekla je mlada pevačica

  • 13
Svetlana Ceca Raznatovic, Anastasija Ražnatović Svetlana Ceca Raznatovic, Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović imala je samo pet godina kada su njena majka Ceca Ražnatović i njena tetka Lidija 2003. godine u akciji "Sablja" bile uhapšene i bile su četiri meseca u pritvoru, Anastasija se sada prisetila tog perioda, što inače ne voli da čini.

- Deca su mi govorila: "Tebi je mama u zatvoru", a ja sam im odgovarala: "Ne lupajte gluposti, naravno da nije! Ona je na turneji u Americi!". Kad sam shvatila šta je istina sa 10 - 11 godina, prvo što mi je prošlo kroz glavu bilo je to da su ta deca, koja su nas začikavala, bila u pravu - rekla je ona.

- A ja sam se svađala sa njima, govoreći im da novine lažu. Svakako da sam tada bila previše mala da bih znala istinu, niti bih to razumela. Iz ove perspektive shvatam da je bilo nužno da nam se kaže ta "bela laž" - rekla je Anastasija.

Posle osam godina Ceca i Ldija sa nanogicama, bile su u kućnom pritvoru u njihovoj vili na Dedinju. Anastasija kaže da će joj taj 22. jun 2011. godine ostati urezan u sećanju do kraja života.

- Momenat kad su došli da joj stave nanogicu nikad neću zaboraviti. Do tada je sve bilo u vazduhu, hoće-neće, ali kad je došlo do toga, ceo svet mi se srušio. Bilo mi je užasno teško. Kada sam videla da joj stavljaju nanogicu, nisam mogla da izdržim, pa sam počela da plačem tu pred svima. Tada sam pustila suze i posle više nikad - rekla je mlada pevačica.

- Zakopala sam sve i potisnula sam osećanja. Mami je bilo preteško kad me je videla da plačem, a i Veljku sigurno nije bilo lako. Nismo pričali o tome, što je veoma čudno, jer smo svo troje vrlo otvoreni i pričamo o svemu. Očigledno da nam je svima bilo lakše da ne pričamo o tome, već o vedrijim temama, da ne bismo svi kompletno poludeli. Pritisak medija je bio enorman i nije nam trebalo da obrađujemo tu temu i kod kuće - navela je Anastasija za "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    2. jun 2021 | 10:13

    A sto je radila razne mahinacije,sto bi Neko rekao,tek ce odlezati.

  • V

    2. jun 2021 | 10:09

    Hahaha,slatko se nasmeja. Pa da nije zasluzila ne bi! I to je malo!!!!

  • Sibin

    2. jun 2021 | 13:54

    Da ima zakona u ovoj drzavi bila bi ona jos u zatvoru!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA