≫ 

Tri godine su bili u braku, a ovako je izgledao strasan poljubac Vesne Zmijanac i Kemiša na svadbi

Iako su se brzo razveli, uspomene su ostale

  • 1
Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesna Zmijanac Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesna Zmijanac, Foto: A. Nalbantjan

Harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i pevačica Vesna Zmijanac osamdesetih godina prošlog veka bili su tri godine u braku, a sada se "pojavila" fotografija sa njihovog venčanja.

Naime, društvenim mrežema kruži slika Vesne i Kemiša tokom strasnog poljupca, kada su njih dvoje izgovorili sudbonosno "da".

Vesna je imala tada popularnu frizuru, plavu kosu i lokne, dok je on takođe imao dužu kosu i mnogo manje kilograma.

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je Vesna jednom prilikom.

- Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem - objasnio je Kemiš u jednom intervjuu.

Međutim, nakon tri godine braka Vesna i Kemiš su se razveli, a harmonikaš je već više decenija u skladnom i srećnom braku sa pevačicom Zoricom Brunclik.

Video: Vesna Zmijanac bila je seks simbol stare Jugoslavije, a evo šta danas kaže za svoj izgled

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA