Ognjen Nestorović nakon šest meseci odlazi sa TV Prva: "Došao je trenutak..."

- Svojim kolegama i saradnicima želim mnogo sreće u budućem radu - poručio je, između ostalog, Ognjen

  • 7
Ognjen Nestorović, ŠOK TOK Ognjen Nestorović, Foto: PR služba B92/Aleksandar Krstović

Voditelj Ognjen Nestorović odlazi sa TV Prva, gde je od novembra prošle godine vodio popularnu emsijiu "Šok Tok".

Nestorović je na svom Instagram profilu obavestio javost da je prekinuo saradnju sa TV Prva, kako je napisao, u dogovoru i u mirnom i prijateljskom tonu.

- Dragi moji ljudi, u poslednjih mesec dana brojna pitanja, koja su konačno dobila i odgovor. Naime, došao je trenutak da se sa mojim kolegama sa televizije Prva profesionalno rastanem - počeo je Ognjen.

- Posao nas u ovom trenutku vodi na različite strane, zato smo se dogovorili da se rastanemo kao što smo i sarađivali - u mirnom i prijateljskom tonu. Hvala im na ukazanoj prilici i bezrezervnoj podršci, a to što nam se putevi razilaze ne znači da nećemo ostati dobre kolege! - dodao je Nestorović-

- No, kao što znate, moj posao je stvar koja je meni na prvom mestu, shodno tome vreme je za neke nove stvari i projekte na koje ću biti ponosan, a svojim kolegama i saradnicima želim mnogo sreće u budućem radu - zaključio je voditelj.

Pre TV Prva, Nestorović je šet godina radio na TV Pink gde je vodio i uređivao emisiju "Premijera", a sada nije poznato gde će Ognjen nastaviti svoju profesionalnu karjieru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA