Kristijan nakon što je davio Kristinu: Smirio sam je za 8 sekundi, a umem da pustim i krv iz oka

Golubović i dalje šokira svojim izjavama

  • 4
Kristijana Golubović, Kristina Spalević Kristijan Golubović i Kristina Spalević, Foto: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Turbulentan odnos Kristijana Golubovića i Kristine Spalević ne prestaje da intrigira javnost iz dana u dan, a kulminacija se dogodila pre nekoliko dana, kada je Kristijan davio svoju rijaliti devojku Kristinu.

Kada su se strasti smirile, Golubović je ispričao da to nije bilo davljenje i opisao je tehniku koju je naučio tokom godina, a tiče se onesvešćivanja ljudi.

Ja stavim ovde prst dečku i mogu da ga onesvestim. To je tehnika koju sam učio 30 godina - rekao je Golubović voditelju Milanu Miloševiću, pokazujući zahvat na svom rijaliti cimeru Stefanu Kariću.

Impulsivni zadrugar je objasnio šta sve može da izazove kod čoveka, a potom objasnio da je hteo da smiri Kristinu, a ne da bude nasilan prema njoj, iako mnogima nije delovalo tako.

- Znam akupunkturne tačke, mogu da vam pustim krv iz oka, uveta, nosa, jednostavno pritisak na određenu tačku na telo. Najjače tuče na ulici sam tako rešavao. Ona se tukla sa obezbeđenjem, bila je suicidna, histerična, odvratna, vulgarna, hteo sam da je smirim, uspeo sam za 8 sekundi, bila je u stanju labavosti, samo se nasmešila i to je bilo to - ispričao je Golubović svoju verziju ove drame.

Podsećanja radi, Spalevićeva je sporne večeri Goluboviću prebacivala druženje sa Minom Vrbaški, što je njega nerviralo do te mere da je fizički nasrnuo na Spalevićevu.

Video: Kristijan udavio Kristinu: Golubović joj napravio kragnu ona ostala bez daha i pala u nesvest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    3. jun 2021 | 12:48

    Sve ti znaš,ti si naj,naj pametniji,kako onda zaglavi tolike godine robije pametnjakoviću?

  • Ivan

    3. jun 2021 | 15:39

    Zasto ovaj covek nije u zatvoru zbog pretnji ubistvom i davljenja Kriatine?

  • xxx

    3. jun 2021 | 16:43

    Ona jadnica je gora od njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA