≫ 

Pevačica o ugovoru sa Grandom koji takmičari potpisuju na 9 godina: "Moje je da pevam"

Vanja Mijatović se dotakla teme koja je odjeknula u javnosti prethodnih dana

  • 1
Snimanje TV emisije Kod Lee Kiš Vanja Mijatović; Foto: ATA Images

Tema koja neretko iznova izaziva pažnju jeste potpisivanje ugovora u "Zvezdama Granda" na devet godina, te uslovi na koje pevači pristaju.

Pre nekoliko dana takmičar u "Zvezdama Granda", Ivan Rajić, diskvalifikovan je iz ovog takmičenja jer nije pristao da sa "Grand" produkcijom potpiše ugovor o saradnji na devet godina.

Vanja Mijatović, pevačica i zvezda "Granda", pojavila se sinoć na rođendanu kod koleginice Aleksandre Mladenović. Tom prilikom ona se dotakla i teme koja je zaintrigirala javnost prethodnih dana.

- Ne znam ništa o tome, nisam to propratila, ali meni je prošao ugovor od devet godina. Ja sam još uvek u toj firmi, nisam se pokajala, prezadovoljna sam, to ide sve glatko, mi smo uigrana ekipa, to je profesionalno. Meni je super, moje je da pevam - rekla je Vanja Mijatović.

Podsetimo, učesnik Ivan Rajić pre nekoliko dana saopštio je sledeće:

- Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj poslednji nastup u "Zvezdama Granda". Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način.

- Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava. Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XX

    3. jun 2021 | 18:07

    Svetla tacka u zvezdama granda.Zelim mu blistavu karijeru.Retko harizmatican momak.Grand je izgubio njegovim odlaskom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA