≫ 

Šta se desilo s licem Tamare Milutinović? Ljudi misle da se izoperisala, a ona ima drugo objašnjenje

- Volela bih da radim usne, ali plašim se te operacije - rekla je Tamara

  • 4
Tamara Milutinović Tamara Milutinović 2020. (levo) i 2021. godine (desno) / Foto: ATA Images

Folk pevačica Tamara Milutinović izazvala je brojne komentare na račun izgleda, kada se sinoć, 2. juna, pojavila na rođendanskoj proslavi koleginice Aleksandre Mladenović.

Pevačica je na slavlje došla sa Instagram zvezdom Nikolom Gajićem, u crvenoj haljini sa dubokim šlicem, koji je jasno istakao njenu figuru i primetan gubitak kilograma.

Međutim, ono što je ljudima zapalo za oko je Tamarino lice koje sada izgleda znatno drugačije, te se s razlogom moglo čuti nagađanje da je na licu radila neku estetsku korekciju. Manji nos, posebno oblikovane jagodice, samo su neki od stvari koje deluju korigovano.

U želji da proverimo da li je radila nešto na sebi i ako jeste šta je u pitanju, pozvali smo Tamaru, ali je ona bila izričita u tome da nije imala nikakve estetske zahvate.

- Kada je u pitanju moje lice, fazon je u tome da sam naučila kako da se šminkam. Konkretno sinoć sam lepo iskonturisala i potamnela jagodice, a što se nosa i generalno celog lica tiče, mislim da se vidi promena zbog toga što sam smršala. Skinula sam 7 kilograma, pa mi je zbog toga i lice splasnulo. Ista sam i sa šminkom i bez nje - rekla je Tamara za Telegraf Jetset i dodala da njenu vitku linije duguje dijeti, a ne napornim treninzima.

- Ne treniram, ali sam na dijeti koja mi dosta pomaže. Od mesa jedem samo ribu i piletinu, izbacila sam svinjsko - rekla je Tamara i dodala da bih se ipak u budućnosti odlučila za jednu estetsku operaciju, a do sada je nije uradila zbog straha.

- Iskrena sam, pa bih sigurno rekla da sam zaista nešto uradila, ali stvarno nisam. Jedina stvar koju sam menjala vezana je za moje bore smejalice. Dve godine radim korekciju nazolabijalnih bora smejalica. E sad, već dugo razmišljam da uradim usne, patim od toga. Međutim, plašim se te operacije, pa zato odlažem - istakla je Milutinovićeva za Telegraf Jetset.

Pevačica nam je otkrila i da je snimila novu pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana, a zaniljivo je da je autor Nemanja Antonić, koji je komponovao pesmu "Loko loko" kojom su se naše Uraganke predstavile na Evroviziji.

- Nemanja Antonić je radio pesmu. Samim tim, možete da očekujete da je u pitanju modernija numera, ali moj način pevanja je isti. Ne mogu još da kažem tačan datum izlaska, ali biće uskoro - najavila je Tamara.

Video: Tamara Milutinović dovela je svoju liniju do savršenstva, razlog nije dijeta već loš apetit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    3. jun 2021 | 18:37

    Ovo me podseti na onaj vic kad Fata izlazi posle dva sata iz salona lepote,sva usplahirena i srećna jer misli da se prolepšala i čeka Mujov komentar a on će,,Pa dobro ba Fato,šta ćemo,bar smo sve pokušali što smo mogli "....

  • Lilika

    3. jun 2021 | 17:07

    Vidi se iz aviona da je napumpala jagodice botoksom,pa još laze??

  • Ceca

    3. jun 2021 | 18:22

    Valjda kad omršaš spada i stomak a ne raste? Nešto mi generalno čudno izgeda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA