Emotivna izjava Goce Šaulić nakon venčanja unuka Luke: Žao mi je što Šaban nije dočekao da vidi...

- Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svetu - rekla je Gordana Šaulić

  • 2
Proslava 50 godina rada Sabana Saulica Šaban, Goca i Luka / Foto: ATA Images

Luka Adžić, unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića, oženio se u četvrtak, 3. juna, svojom emotivnom partnerkom Aleksandrom Ličinom.

Venčanju su prisustvovali članovi porodice, te najbliži prijatelji.

Kako kaže Goca Šaulić, osećanja su svima iz porodice bila pomešana.

- Tokom čitavog dana u nama su se mešala osećanja, s jedne strane bili smo presrećni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svetu - počela je Goca.

Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmerne sreće i ponosa - rekla je Goca nakon slavlja.

Zbog epidemioloških mera, novopečeni bračni par izabrao je da ove divne trenutke provede u najintimnijoj atmosferi na jednom salašu, okružen kumovima koji su ih venčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca.

Podsećanja radi, mlada Aleksandra je trudna i čeka devojčicu, a mladoženja Luka je jednom prilikom bio raspoložen da podeli sa svima šta je rekao svojoj izabranici.

- Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi - napisao joj je ranije Adžić.

Ovako je izgledao njihov prvi ples na svadbi.

Video: Pogledajte prvi ples Šabanovog unuka i trudne Aleksandre uz Brenin hit koji je otpevala teka Ilda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA