≫ 

Zvezda "Igre sudbine" pokazala ubitačan dekolte, nestašnu haljinu jedva zadržala na mestu

Atraktivna Štrljićeva je zauzela nekoliko "bezobraznih" poza, pa su u prvi plan došle njene bujne grudi i samopouzdan stav...

  • 4
Iva Štrljić Iva Štrljić / Foto: A. Nalbantjan

Srpska glumica Iva Štrljić (43) prisustvovala je prošle noći, 3. juna, jednom događaju u Beogradu, a tom prilikom je pokazala fantastičan dekolte.

Naime, Iva se pojavila na "50 najpopularnijih žena" okupljanju, gde su joj društvo pravile brojne poznate dame iz sveta glume i šoubiznisa.

Iva je ovom prilikom obukla dugu sivu haljinu sa šljokicama, koja je istakla njene zategnute noge, uzak struk i prelep dekolte.

Glumica je sve uparila sa crnom tašnicom i crnim salonkama, dok je na licu imala blagu šminku i talasastu frizuru.

Atraktivna Štrljićeva je zauzela nekoliko "bezobraznih" poza, pa su u prvi plan došle njene bujne grudi i samopouzdan stav, čime je privukla pažnju prisutnih.

Podsetimo,Iva je nedavno priznala da najviše voli da šeta po Beogradu, kao i da slobodno vreme provodi u glavnom u društvu muškaraca, dok se sa ženama "slabije" druži.

Naime, voditelj je u emisiji rekao da Ivu stalno viđa u šetnji i na kafi sa markantnim i visokim muškarcem, aludirajući na to da je navodno našla dečka kog krije od javnosti.

- Ne viđaš me se sigurno ni sa kim, jer uvek sama šetam. Inače se više družim sa muškarcima nego sa ženama i uglavnom možeš da me vidiš kako pijem kafe sa raznim muškarcima, ali to su moji prijatelji i drugovi - rekla je uznemireno glumica, pa nastavila:

- To nije istina. Ja kad sam s nekim u emotivnoj priči sigurno me nećeš videti s njim kako pijem kafu, jer sam vrlo diskretna osoba. Uvek to krijem, čak ni prijateljicama ne pričam, nikad se nikom ne poveravam. Ne vodim te neke ženske razgovore - rekla je Iva u "Zvezde Granda Specijal".

Video: Anđela Jovanović o liku Tašane u filmu Nečista krv - greh predaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čuj 60?

    4. jun 2021 | 15:02

    Ako je ona glumica ja sam Bred Pit.😂

  • Stoparac PN

    4. jun 2021 | 15:31

    Kost i koža,i malo silikona😃

  • Ona

    5. jun 2021 | 02:40

    Nije !!!! loša glumica,samo mislim,da je maaaalkice teža za konverzaciju,i dogovore, sigurno je lav,ili škorpija?A da je decentna da,ni jednog ne možete dati uz nju,što ona tako i voli,da ima svoj mir.Zato je i slobodna,tj.neudata.Silikoni joj nisu trebali,neće joj pomoći........to je samo varka.Trebala bi joj promena horoskopa,a to teško.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA