Za dijamant na Kaćinoj ruci iskeširao 15.000 evra! Gobeljić se isprsio za pevačicin verenički prsten

- Fudbaler je znao da će se Kaći dopasti jer poznaje njen ukus, a savetovao se i sa njenom sestrom oko detalja i zaista nije pogrešio - navodi izvor

  • 31
Katarina Grujić, Rođendan Aleksandre Mladenović Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: ATA Images

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uskoro će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da", a fudbaler je pevačicu zaprosio prelepim prstenom za koji se "isprsio".

Naime, Marko je pre nekoliko dana zaprosio Katarinu na njeno veliko iznenađenje, sa prstenom koji ima ogromni kamen na sredini i prelepe detalje.

Gobeljić nije štedeo kada je njegova izabranica u pitanju, pa je sa Kaćinom sestrom izabrao navodno dijamatski prsten od oko 15.000 evra.

- U pitanju je zlatni prsten optočen dijamantima jednog poznatog brenda koji je platio oko 15.000 evra! Znao je da će se Kaći dopasti jer poznaje njen ukus, a savetovao se i sa njenom sestrom oko detalja i zaista nije pogrešio - rekao je izvor.

- Katarina je bila oduševljena, a onda je i sva ponosna poslala fotografiju prijateljima i roditeljima koji te večeri nisu bili pored nje - rekao je izvor za Alo.

Podsetimo, Gobeljić je Kaću zaprosio 03. juna, a na slavlju povodm veridbe bile su mnoge kolege popularne pevačice, koje su se latile i mikrofona, među njima i Darko Lazić, Tamara Milutinović, Andreana Čekić...

Video: Gobeljić i Kaća Grujić slavili veridbu uz Baju Malog Knindžu: Jedna pesma bila posvećena i Borjanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atis

    5. jun 2021 | 11:39

    Naslov za dve godine, Kaca dobila prsten od biznismena od 50 000 evra. A gobelja vise ni u secanjima..

  • Paja patak

    5. jun 2021 | 12:06

    Ko pevaljku zeni opstina ga sahranjuje.....

  • Gasa

    5. jun 2021 | 12:39

    Utrkuju se ko ce vise platiti prsten,gdje ce na odmor,koliko je castio muziku itd,i Prica o o nekoj ravnopravnosti,pola ljudi divlja i rasipa se sa novcem,a pola nema ni za hljeba,neznam zastoj se objavljuje ovo,i stvara revolt mediju narodom,nek rade sta hoce,nek idu na mjesec na vjenčanje,nek puste vise narod!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA