≫ 

"Ćerke su mi mali IT stručnjaci! Nika je posebna, ima zanimljive stavove, miljenike u politici..."

- Nika je izuzetno i posebno dete, ne zato što sam joj majka, svako ko je upozna bude u nekom blagom čudu, pošto te rečenice ne pripadeju detetu nego odrasloj osobi - rekla nam je Karleuša

  • 19

Muž pop zvezde Jelene Karleuše, fudbaler Duško Tošić, trenutno je u Srbiji, oni se trude da što više vremena provedu porodično sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić. Nika je inače miljenica ljudi na društvenim mrežama, a kako njena mama kaže i u šta se javnost uverila, izuzetno je posebno dete.

- Kada je Duško u Srbiji uglavnom smo sa decom, on ima puno tih nekih proslava, svadbi, rođendana, koje njegovi prijateji fudbaleri sada imaju, ja sam uglavnom sa decom ili radim album, ali trudimo se da budemo porodično što više - rekla nam je Jelena.

Pevačica i fudbaler još uvek nisu renovirali vilu na Dedinju, a pevačica nam je rekla da oni prave porodični dom za svoje ćerke i da sve ono što su oni zamislili neće biti gotovo naredne dve godine.

- Kad sve bude renoviralo biće još lepše, kuća je prelepa, unutra je divan prostor, ali kažem to je velika investicija i zahteva mnogo vremena. Ono što smo mi zamislili sigurno će trajati možda i dve godine da se renovira, ali baš će biti lepo. Mi to pravimo kao porodični dom za Atinu i Niku, da ne moraju da kada napune 18 ili 25 da idu kod dečka, nego da dečko može da dođe kod njih. Nisam sigurna da se Duško preterano pita, mislim da se mama ipak pita kada je reč o Atini i Niki, a on je uvek saglasan - kaže pevačica.

Jelena je nedavno objavila javno deo Nikinog dnevnika, a ono što je ona napisala oduševilo je sve. Njena mama kaže d aje ona posebno dete i da sa 13 godina 11 godina ima jasne stavove na razne teme.

- Nika je inače poznata i na društvenim mrežama i generalno u javnosti kao izuzetno interesantno i posebno dete, ako tako mogu da kažem. Smatram da je jako inteligentna i iz te njene inteligencije izlazi vrlo zrela duhovitost, a kada je duhovita jako je duhovita, a kada je ozbilja i kada piše, ona to jako ozbiljno radi, ne ide uz dete koje im tako malo godina. Nekad mi je žao što 24 časa nemam kamere u kući, da snimam šta Nika priča, kakvi su joj stavovi na temu politike, pa na delja, društvene, socijalne pravde... - rekla je Jelena.

- Neverovatno mi je dete, ima svoje miljenike i u politici i na društvenim mrežama, kada je reč o javnim ličnosima, ima interesantne stavove o pitanju životinja, očuvanja prirode... Prosto da sedneš sa njiom i da razgovaraš kao sa odraslom osobom - kaže pevačica i dodaje da je Nika veoma emotivna.

- Jako je emotivna, a to je rezultat njene velike inteligencije. Mi je još uvek nismo testirali kako treba, zvanično inteligenciju, ali mislim da ćemo to uskoro uraditi, jer i kao i Atina, neverovatno bez učenje, lako mogu da savadaju školsko štivo, imaju sve petice, govore jezike. Mali IT stručnjaci, ili je to za moju generaciju nešto što ne možemo da razumemo. Izgleda su te nove generacije napredne - rekla je Jelena.

- Izuzetno i posebno dete, ne zato što sam joj majka, svako ko je upozna bude onako u nekom blagom čudu, pošto te rečenice ne pripadaju detetu nego odrasloj osobi. Niti sam ja nešto posbeno radila sa njom, niti se bavimo tim temama u kući, to je prosto nešto što nju interesuje - zaljučila je Karleuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA