≫ 

Karleuša ščepala Sašu Popovića, pa ga poljubila u usta: Njegovu reakciju svi komentarišu

Jelenin postupak iznenadio je gledaoce kraj malih ekrana

  • 24
Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša u poslednjoj emitovanoj emisiji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" ščepala je Sašu Popovića i poljubila ga u usta, a njegova reakcija je potpuni i hit.

Naime, Jelenin kandidat, Nemanja Petović, i takmičar Marije Šerifović, Hanad Džehverović nakon nastupa imali su po šet glasova, a zatim je u preglasavanju bilo izjednačeno, 3 prema 3, pa je odluku ko prolazi dalje trebalo da donese Saša.

Nemanju i Hanada zaista su nahvalili svi članvi žirija, a i sam Popović bio je oduševljen njihovim nastupima, pa je doneo odluku da i Jelenin i Marijin kandidat direktno prođu u sledeći krug.

Kada je čula Sašinu odluku Jelena je skakala do sreće, a onda je rukma uhvatila Sašu za glavu i poljubila ga u usta, što je iznenadilo gledaoce kraj malih ekrana, žiri, pa i samog Sašu.

Međutim, kada ga je Jelena poljubila Saša se iznenadio, u prvi mah je delovao izgubljeno i zbunjeno, a onda kao da se "postiđeno" široko se nasmejao.

Kako je izgledalo kada je Karleuša ščepala i poljubila Popovića, pogledajte u galeriji iznad, kao i u videu (na 01:04:27) u nastavku:

Video: Divlji zapad i crna koža: JK najavila vreli revolveraški obračun

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA