≫ 

Dara Bubamara o Toniju: Svuda u svetu je normalna pojava tolika razlika u godinama, sem u Srbiji

- On ima u glavi 45, a ja 25 - istakla je pevačica

  • 35
Amig Show, Amidži Dara Bubamara, Foto: ATA Images

Folk pevačica Dara Bubamara otkrila je da ne smatra da su godine bitne za emotivni odnos dvoje ljudi, te je otkrila kako se slaže sa svojim dečkom Tonijem.

Otkako su u vezi, folkerka i njen dvadeset jednu godinu mlađi dečko, uvek su zanimljivi javnosti, prvenstveno zbog razlike u godinama, ali i zbog "turbulentnog" odnosa.

Njih dvoje umeju često da se otprate na društvenim mrežama zbog sitnih čarki, te je pevačica nekoliko puta demantovala navode da nisu zajedno.

Ono što je sada istakla, gostujuči u emisiji "Premijera Vikend Specijal" jeste to da je velika razlika u godinama između partnera svuda, sem u Srbiji, normalna pojava.

- On ima u glavi 45, a ja 25 (smeh). Meni to nije bilo bitno, stvarno. To je normalno u svetu, naravno da je kompliment, ali niko ne priča o godinama, to je ljubav. Jedino je u Srbiji tabu. A u stvari privatno, neke žene koje nisu javne ličnosti, jao, jao... Mene je baš briga za druge, ja radim šta hoću i šta želim, to je ključ mog uspeha. Ja nikad nisam živela lažno - rekla je Dara.

Video: Prvi javni poljubac Dare sa dečkom kojem može mama da bude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahahahah

    6. jun 2021 | 22:22

    Pa sto ne nadjes nekog dekicu od 75+ kad je ne bitno.

  • Dixi

    6. jun 2021 | 22:52

    U Svetu je normalno ,pa idi u taj svet kojem peipadas sto zivis gde je sve nenormalno osim tebe i takvih poput tebe ..Srecom malo je takvih bolesnica poput tebe sto im je 21 god mladji decko zivotni saputnik .Uzasss

  • Majka

    6. jun 2021 | 22:48

    Sva sreca da ovaj mali nije moj sin, odvratno skroz jer upravo ja imam godina koliko i ona a moj sin koliko i taj decko. Stvarno ne mogu da zamislim tu kombinaciju i razliku u godinama ovih dvoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA