≫ 

Bajina ćerka: Otac mi je intelektualac! JK: Lažni patriota zarađuje jeftine poene kod primitivaca

- Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale- napisala je Ljilje Pajčin

Jelena Karleuša i Baja Mali Knindža, Foto-kolaž: ATA Images, Nikola Tomić

Jelena Karleuša je putem svog Instagrama uputila oštre kritike na račun onih koji na slavlja zovu pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, nakon što je nedavno nastupio na dva privatna veselja poznatih pevačica.

Kako je Karleuša navela u svojoj objavi, njegova pojava na proslavama je "pokazatelj gde se nalazimo kao društvo".

Nakon Jeleninih opaski, oglasila se pevačeva ćerka Lila Pajčin, koja je poručila da je njen otac obrazovan, načitan i da se drži dalje od skandala.

Taj polusvet, šljam, primitivac je otac šestoro dece, načitan, porodičan čovek, koji ceo život drži do sebe i svoju porodicu daleko od Vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale- stoji u objavi Ljilje Pajčin.

Nakon odgovora Bajine ćerke, Jelena se osvrnula na sadržaj muzičkih numera koje propagiraju, kako je navela, mržnju, podele i ratove.

- Muzika je divna umetnost koja spaja ljude! Muzika ruši granice, boje i predrasude. Muzika, kao ni sport, ne sme da propagira mržnju, podele, ratove i da slavi ubijanje. Nikada! Svako ko to radi, nije ništa drugo do perfidno go*no koje lažnim patriotizmom zarađuje jeftine poene kod primitivaca. Svako ko u takvoj zloupotrebi muzike uživa, tako nešto sluša i opravdava je ljudski talog bez mozga. Sa takvima nema razgovora jer neće razumeti, samo veliki lanac i katanac.

Inače, Jelena Karleuša je ranije za Baju Malog Knindžu napisala:

- Pojava Baje je*enog Knindže na proslavama domaćih "javnih ličnosti" je pokazatelj da smo kao društvo otišli u ku*ac. Je*eni polu svet! Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas šljam i primitivci doveli do dna.

Video: Gobeljić i Kaća Grujić slavili veridbu uz Baju Malog Knindžu: Jedna pesma bila posvećena i Borjanu

Video: Ceca zapevala s Bajom Malim Knindžom za Veljka: Ukrstili glasove uz Morem plovi jedna mala barka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    7. jun 2021 | 14:18

    Ti što ideš polugola držiš pridiku o moralu? Što pevaš "napravi mi sina pod svetlima kazina? Što oblizuješ srednji prst? Baja ima i ljubavne pesme, predivne balade, pesme o zavičaju, rodnoj kući i precima. A da, vi Beograđani ste ipak nobles. I da dodam, taj čovek je pevao mom bratu na ispraćaju u vojsku. Sav bakšiš koji je dobio je sledeći dan dao mom bratu. Čovek!

  • Mk

    7. jun 2021 | 16:03

    Jelena, ako si obrazovana, sto se izrazavas na tako prost nacin. Covjek pjeva ono sto narod voli. Ti pogledaj sebe i razmisli kakvu poruku ti prenosis mladima

  • Mare

    7. jun 2021 | 12:44

    Ja sam misljenja da je upravo Diva ta koja "zaradjuje jeftine poene kod primitivaca".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA