≫ 

Opljačkan "Klan": Lopovi ukrali lažnih 2,5 miliona dolara i 250 kilograma "kokaina"

- Krađa se desila u noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Cerak - kaže izvor iz produkcije

  • 4
Serija Junaci serije "Klan" / Foto: Promo

Sa snimanja serije "Klan" lopovi su odneli rekvizite koje su koristili na snimanju druge sezone.

Reč je o 250 kilograma "kokaina" i lažne novčanice u iznosu od 2,5 miliona dolara.

Krađa se desila u noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Cerak. Posle završenog posla ostavili smo kamion sa rekvizitima na obližnjem parkingu kako bi nam sve bilo pri ruci kada ujutru nastavimo sa snimanjem - rekao je neimenovani izvor iz produkcije.

- U njemu smo držali lažne novčanice u iznosu od 2,5 miliona dolara i oko 240 kilograma belog praha koji izgleda kao kokain. U kamionu se nalazilo i nekoliko mobilnih telefona, garderoba glumaca i druge sitnice. Kada smo shvatili da je kamion ukraden, odmah smo obavestili policiju. Niko nije ni slutio da ovako nešto može da se dogodi - objasnio je izvor za Informer.

Isti sagovornik otkriva i da su pljačkaši privedeni u roku od 24 sata, te da je kod njih pronađeno pola rekvizita, a da se za ostatkom i dalje traga.

Podsetimo, krajem maja pisali smo o tome šta gledaoce čeka u drugoj sezoni serije koju su mnogi zavoleli.

Pod palicom kreatora serije Bobana Skerlića ova serija u nastavku donosi uzbudljive priče koja će pratiti dalji uspon mafijaškog klana na čijem su čelu Šok i Paša.

U novim epizodama, oni napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model - otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade.

Motivisani novcem i prestižom, Šok i Paša postepeno usavršavaju svoj novi "poslovni model" u čemu im pomažu saučesnici iz policije, zdravstva, kao i namerni i slučajni jataci, i članovi njihovih porodica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA