≫ 

"Mislili smo da si normalna, šta izvodiš?!" Ana Nikolić se zbog uvreda javno obračunala sa hejterima

Ovi kadrovi su iziritirali neke korisnike društvenih mreža, koji su osuli paljbu po pevačici

  • 2
Ana Nikolić Ana Nikolić / Foto: Instagram/ananikolicofficial

Pop zvezda Ana Nikolić je pre nekoliko dana iznenadila javnost novim fotografijama sa snimanja spota za novu pesmu, a već danima se nižu negativni komentari na kadrove koji šokiraju.

Međutim, Ana je odlučila da "uzvrati udarac".

Ona je fotografijama i spotom odlučila da sa ljudima podeli kako izgleda ranjiva osoba, pa je njena glava bila zamotana, dok je ispod grudi imala ranu "od metka". Cela je bila u "zavojima", odnosno u haljini od bele tkanine i tila.

No, pojedine korisnike Instagrama najviše je izrevoltirala fotografijom na kojoj leži na šinama.

"Šta izvodi ova glupača neviđena?", "Ja sam mislila da je neka pregažena ovca", "Pratimo te jer smo mislili da si normalna, ali ovaj profil prate i mlade devojke, čemu ovako morbidne fotografije?", neki su od nepristojnih komentara.

Ana je u svom stilu odogovorila na ove komentare, pa je napisala: "Šta vi, tako pametni, tražite na mom profilu? Dobro, makar izgledate top!" - ironična je bila pevačica.

Podsećanja radi, kada je Nikolićeva objavila sporne fotografije, pljuštali su pozitivni komentari, a kako je sve postalo viralnije, usledile su gorenavedene reči ljudi koji prate Anu na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA