≫ 

Stari radovi Ivane "Hurricane": Pre samo 5 godina izgledala je baš drugačije

Publiku posebno intrigira činjenica kako je Nikolićeva izgledala ranije

  • 5
Ivana Nikolić Printskrin: Instagram/ivana_boom_nikolic, Youtube/Dado Polumenta

Ivana Nikolić, jedna od popularnih Uraganki, izaziva pažnju javnosti zbog svog fizičkog izgleda, s obzirom na činjenicu da je ranije izgledala neprepoznatljivo.

Naime, pošto se govori da je Ivana najviše operisana od svih članica grupe Hurricane, publiku posebno intrigira činjenica kako je Nikolićeva izgledala ranije.

Ivana se 2015. godine pojavila u spotu za pesmu Dade Polumente "Ovisan sam o tebi", na kojoj je brineta koja nije radila plastične operacije.

Drugi spot u kome se Uraganka pojavila je "Zidovi od zlata" MC Ine i MC Markonija, na kome je u izazovnom izdanju, polugola, u krevetu.

Dado Polumenta je jednom prilikom prokomentarisao saradnju sa Ivanom, kao i grupu Hurricane.

- Iskreno nisam imao predstavu u vezi sa pevanjem, ali je kao igrač klasa, što se tiče tog vremena i te neke naše saradnje. Ona je dosta napredovala što se tiče pevanja, celokupna ta njihova grupa i priča, sve mi se sviđa, tako da samo reči hvale imam za njih - rekao je ranije Dado za IDJTV portal.

- Protivnik sam svih tih operacija. Sve što je prirodno to mi je lepše. Ona je tada bila prirodna u tom spotu, mada lepo joj i ovo stoji, ali ako mene pitate ja sam više za prirodnu varijantu - izjavio je on.

Video: Uraganke zapevale Vidovdan na nastupu: Ceo klub pevao sa njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a

    7. jun 2021 | 16:42

    fotosop

  • E

    7. jun 2021 | 20:35

    Bolje je izgledala nego sad...

  • Boki

    8. jun 2021 | 00:26

    Meni je licno iskreno sad bolja. Nek je imala operacije 100 puta vise mi se svidja ovakva nego onakva. Realno danas i kada devojke nisu lepe pre operacija svi kazu da su odjednom bile lepe cim se izoperisu. Nekad je neprirodno zaista lepse od prirodnog i svako ko se ne slaze laze samog sebe a logicno i druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA