≫ 

Vesna ne veruje da ju je Đole prevario: Šta ti je moć ubeđivanja, 30 puta su vraćali taj poljubac!

Pevačica opisala kako se osećala u trenucima kada je videla sporni snimak na kome se njen muž navodno ljubi sa drugom ženom

  • 6
Vesna Đole Đogani Vesna i Đole Đogani, Foto: ATA images

Pevačica Vesna Đogani i njen suprug Đole Đogani već mesec dana su u centru medijskih dešavanja zbog Đoletove navodne preljube, a Vesna je sada malo bolje opisala neprijatnu situaciju u kojoj se našla, kao i kako je njenu reakciju prihvatio Đole.

Đoganijeva kaže da je sporni snimak gledala 30 puta, postavljala samoj sebi mnogo pitanja i bila vidno uznemirena.

- Oblio me hladan znoj! Pomislila sam šta je, bre, ovo?! Đole je bio u studiju, pa sam izgorela dok sam čekala da se vrati jer sam pomislila da su se poljubili. Prvo mi je prolazilo kroz glavu "Ne, ne mogu da verujem da mi je ovo uradio", a potom "Ma nema šanse, ne bi on to meni', pa onda "Nikad ne reci nikad, ali da ima tajnu vezu ja bih to osetila". Ne bi mogao da laže da sedi na dve stolice, jer ne ume da laže, a da se ne spetlja" - rekla je Vesna i opisala šta se dogodilo kada se suočila sa Đoletom.

Kad je došao kući pitala sam 'Da li imaš nešto da mi kažeš?'. Rekao mi je da nema. To mi je bilo dovoljno. Mada, šta ti je moć ubeđivanja. Kada su na TV 30 puta vraćali taj poljubac, rekla sam mu: "Koliko gledam, sada i ja verujem da te je poljubila", a Đole uzeo novine da me gađa i kaže: "Ti nisi normalna" - rekla je Vesna za Hit.

Podsetimo, skandal o Đoletovoj navodnoj preljubi dogodio se pre mesec dana, nakon snimka koji je emitovan u emisiji "Paparaco lov", na kojem deluje da je pevač nekoliko sekundi ljubio javnosti nepoznatu ženu, za koju su Đoganijevi govorili da im je poslovni partner i prijateljica.

Vesna je nekoliko dana odbijala da govori za medije, da bi potom navode o preljubi demantovala.

Video: Vesna Đogani: Bali beg nije tako lep uživo kao moj Đole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    9. jun 2021 | 14:19

    Da ne znam o čemu se radi ja bi pomislio da ovo neko dete prepričava sastav.......ha ha ha koja priča za malu decu

  • Alan Ford

    9. jun 2021 | 16:16

    Nije Djole nju prevario vec sam sebe.

  • novi beograd

    9. jun 2021 | 20:17

    Pa da te i prevario, koga briga to, nebitni ste u drzavi srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA