• 1

"Kolege i prijatelji su mi radili iza leđa. Ne vredi se osvrtati, to je kao da tonete u živo blato"

- Ako želiš da spasavaš dušu, moraš da radiš na sebi i takmičiš se sa samim sobom, a ne da osuđuješ druge - ističe Biković

  • 1
Miloš Biković, Beogradsko dramsko pozorište , Kad su cvetale tikve, glumačka ekipa

Miloš Biković / Foto: ATA images

Činjenica da je jedan od najuspešnijih srpskih glumaca u drugim ljudima budi zavist, ali Miloš Biković ističe da ga ti komentari ne dotiču mnogo. Štaviše, oštro je prokomentarisao te ljude i čitavu situaciju.

- Naravno da postoji to što sam osetio od kolega, prijatelja, ljudi koji mi nisu toliko bliski i potpunih stranaca, ali ne vredi se na to osvrtati zato što vam je to kao da tonete u živo blato. Ne možete ništa da izmenite. Na kraju krajeva, mišljenja onih koji se bave drugima nisu bitna, jer se umesto da stvaraju svoju vrednost, bave umanjivanjem tuđe. To je destruktivno i u neku ruku mogao bih to da nazovem bolešću - rekao je Biković za Story.

Miloš se osvrnuo i na ono što ga je naučio njegov profesor na fakultetu, a tiče se nečijeg usavršavanja u duhovnom smislu.

- Profesor Dragan Petrović Pele je moje klasiće i mene učio da je gluma maraton, te da svako ima svoju traku u kojoj trči. Isto je i sa životom. Ako želiš da spasavaš dušu, moraš da radiš na sebi i takmičiš se sa samim sobom, a ne da osuđuješ druge - istakao je Biković za pomenuti magazin.

Inače, glumac se nedavno prisetio početaka i svoje najvažnije uloge koja mu je napravila preokret u životu, kao i saradnje sa Bjelom.

- Prvo mi je Dragan rekao: "Ili si Tirke ili niko, ne mogu da ti dam neku treću ulogu". Time me je stimulisao da se potrudim. Rekao mi je: "Ti si meni glumački ok, malo si mi visok, malo si mi lep, ja sam Tirketa zamišljao onako šarmantnog, ali ružnjikavog" - rekao je Miloš.

Video: Miloš Biković oduševio Biljanu Čekić: Nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    Ма шта ми наприча Па ти и твој врли професор сте се први огласили против Мике Алексића против лечића а сад серендаш како се треба окренути себи Ма кад вас вудим гасим тв

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima