≫ 

Jedna od najlepših srpskih manekenki u Beogradu prošetala ubitačan dekolte

Srpski top model je juče zasijala na jednom prestoničkom splavu, gde je došla da proslavi godinu dana rada agencije koju vode njene prijateljice

  • 3
Bojana Krsmanović Bojana Krsmanović; Foto: Instagram/bojana

Srpska manekenka Bojana Krsmanović (29) pojavila se juče na jednom događaju u Beogradu, a tom prilikom je svojim atraktivnim izgledom privukla pažnju svih prisutnih.

Naime, zgodna Bojana je obukla veoma lepu letnju haljinicu, u kojoj je istakla svoje duge noge i savršen dekolte. Zelena haljina sa cvetovima je istakla sve njene atribute, a manekenka je uživala kako u društvu bliskih prijatelja, tako i u dobroj muzici.

Krsmanovićeva je želela da podrži svoje prijateljice i proslavi njihov uspeh - tačnije godinu dana rada jedne agencije koju vode manekenka Helen Babić i Ivana Stanković.

Ona je potom objavila i dve fotografije na društvenoj mreži Instagram, na kojima je prikupila više od 4.300 lajkova i niz komentara:

"Savršena", "Prezgodna", Goriš", "Sviđa mi se kako si ponela ovu haljinu", "Veoma elegantna", glasili su komentari njenih brojnih pratilaca.

Inače, Bojanu zovu "srpska Sindi Kraford", muškarci su ludi za njom, a na Instagramu je, među 357.000 ljudi, prati i Irina Šajk sa kojom je u dobrim odnosima i koja joj često lajkuje fotografije.

Ona nije imala u planu da postane manekenka, jer je, kao nam je nedavno rekla, kao mala bila "muškarača".

- Kao mala sam bila avanturista, mislim i sada sam. Nisam se interesovala za modu toliko i nisam mislila da ću time da se bavim. Ali, naravno, tu je bila moja sestra Maja Krsmanović. Par puta sam to rekla. Ona je bila modni dizajner i dalje je modni dizajner i ona je ta koja me je gurala i vodila me i slala me na kastinge za razne agencije. Pa i ona je isto dosta zaslužna za to, zato što sam par puta htela da odustanem od svega toga, ali ona me je uvek gurala i terala da putujem i idem dalje. Tako da se tako to desilo. Jednostavno sa 14 godina sam išla na razne kastinge, radila fashion week- ove ovde u Beogradu i tako sam krenula da putujem od malena - istakla je Bojana.

U belom svetu joj, priznala je, najviše fali proodica.

- Pa jako, pogotovo zato što sam krenula mlada i u tim trenucima mi je jako nedostajala podrška moje porodice. Ali hvala bogu, uvek su tu smene i kad sam ovde uvek pokušavam da provedem što više vremena sa njima, jer znam da im jako nedostajem kad odem, pogotovo na duže, a često odem na par meseci i budem odsutna. Tako da mi je mama bila velika podrška u svemu tome i dalje je jako velika podrška... - rekla nam je Bojana.

Video: Sofija Milošević: Za ovaj stajling potrebni su hrabrost i telo od milion $

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA