Rasta o Ani i kućnom pritvoru: Možda sa njom dobijem i drugo dete, nanogica mi uskoro stiže

Reper i pevačica iz braka imaju ćerku Taru

  • 1

Reper Stefan Đurić Rasta uskoro dobija nanogicu, pa se trudi da sve obaveze završi do tada, a za Telegraf Jetset progovorio je i o mogućnosti da sa bivšom suprugom Anom Nikolić, sa kojom ima ćerku Taru, dobije i drugo dete.

Naime, Rasta je nakon četiri meseca u pritvoru, postigao sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom, a osuđen je na godinu dana kućog zatvora koji ga uskoro očekuje.

- Pa vidi, planiram da dobro, temeljno, provedem vreme, zato što imam jako malo vremena da završim sve što imam dok ne dođe ta nanogica. Već je izvesno da će uskoro da bude, gledam da što više stvari završim. Možda snimim i neki spot. Koncerte mislim da neću moći da radim, a ono što je za mene najbitnije, moći ću da pravim muziku - rekao je on.

Svetske poznate zvezde neretko nakon razvoda, ukoliko ne nađu drugog "adekvatnog partnera", odluče da rode dete bivšem, pa smo repera pitali da li postoji mogućnost da on i Ana dobiju drugo dete iako nisu zajedno.

- Još toliko nismo poludeli, ali ko zna, moguće je! (smeh) Odlično nam ide roditeljstvo, što se kaže, ispadaju nam lepa deca, tako da, ko zna, videćemo  - rekao nam je Rasta sa osmehom.

Kompletan razgovor sa Rastom, koji se pojavio na modnoj reviji brenda Stefana Cvijovića Cvije, pogledajte u videu na početku teksta, a njegove fotografije u galeriji iznad.

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA