≫ 

Vuku Mobu skupocene stvari nisu bitne: Vaspitan sam da novac nije sve u životu, tako će i moja ćerka

- Ako krene tim putem, makaze pa ću da joj isečem sve te markirane stvari - istakao je on

  • 5
Vuk Mob Printksrin: Youtube/AmiG Show
Vuk Mob Vuk Mob, Foto: Nikola Tomić

Reper Vuk Mob priznao je da nikada u životu nije "patio" od skupocene i markirane garderobe, te će se potruditi da takva bude i njegova ćerka Teona.

On je objasnio da mu je najbitnije da se oseća prijatno u onome što nosi, kao i da mu cena nije bitna.

- Za 3.000 dinara ceo komplet, patike 4000... Ja ne bolujem od tih stvari, mene to ne interesuje, nosim šta mi se nosi. Znaš ono, nije bitno šta nosiš, nego kako nosiš. Meni je moje obezbeđenje reklo da sam lep, tako da ja mislim da sam lep danas - rekao je Vuk Mob.

- Teona neće nositi markirano, ja sam vaspitan da novac nije sve u životu, biće i ona tako vaspitana. Ako krene tim putem, makaze pa ću da joj isečem sve te markirane stvari, pa ću da joj kažem: "Sad na pijacu da kupuješ, prvo ćeš da zaradiš, pa da kupiš za sebe - zaključio je reper u "Premijeri".

Podsetimo, reper Vuk Mob i njegova izabranica novinarka Olivera Konatar 10. marta ove godine postali su roditelji po prvi put.

Olivera se porodila u Narodnom frontu i na svet donela zdravu devojčicu kojoj su srećni roditelji odlučili da daju ime Teona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. jun 2021 | 20:48

    Pred kamerama sve poznate licnosti se predstavljaju kao visoko moralne osobe,postene,koje nisu sujeverne,skromne,koje nisu ljubomorne, i sve ono sto narod voli,ali kad se ugase kamere da li je sve to istina ,to je veliko znak pitanja,

  • 1

    10. jun 2021 | 20:56

    Zar će ovo čudo da nekoga vaspitava?

  • Jelena

    11. jun 2021 | 08:35

    A sta ako bude na mamu? Ona se udala sigurno iz ljubavi ,heeheh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA