≫ 

Četiri godine nakon navodnih batina, Tara sa Vešticom na sudu: "Unakazila me je, od stresa mucam..."

Simova došla na suđenje, ali se Veštica nije pojavila

  • 8
Anđela Veštica Mitkovski, Tara Simov Anđela Veštica, Tara Simov, Foto: ATA Images, Instagram/tarasimov

Tara Simov danas je u Prvom osnovnom sudu imala ročište sa starletom Anđelom Mitkovski, poznatijom kao Anđela Veštica. Naime, u pitanju je suđenje povodom incidenta koji se dogodio pre nekoliko godina, kada je Anđela zajedno sa još tri devojke navodno, prema Tarinim tvrdnjama, fizički napala Taru i ošišala je makazama na ćelavo, te potpuno nagu ostavila na parkingu.

Simova se, naime, danas pojavila u Prvom osnovom sudu, međutim Anđela Veštica nije došla.

- Unakazalia me je kada sam imala 18 godina. Ostavila me sa trajnim fizičkim i psihičkim posledicama... Sve mi je ovo jako stresno, od stresa sam počela da mucam - rekla je Simova nakon suđenja.

Rijaliti-zvezda bila je vidno izrevoltirana što sudski proces dugo traje, te je poručila:

- Ovo je prvo suđenje posle četiri godine, nije mi jasno iz kog razloga sve ovo toliko dugo traje. Nadam se da će se danas sve to rešiti. Bliži se zastarenje slučaja, sad u julu mesecu. Ostale su posledice i traume, uopšte mi nije lako. Volela bih da moja pravda izađe na videlo - rekla je Tara za Blic.

Tara je prokomentarisala i poslednje detalje o njenoj vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je nedavno rekao da želi da plati Tarinu kaznu u iznosu od 50.000 evra, koju je dobila nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga".

- Tu sam za Nenada. Nisam htela da preuzme moj dug, to će se rešiti kad on bude izašao. Ne može niko da preuzima ugovor bez moje dozovole. Ne može da se omogući to bez mog potpisa - rekla je Simova za gorepomenuti portal.

Prethodnog dana, Tara je na Instagramu prvi put prokomentarisala ovu priču.

- Samo želim javno da kažem da se ne slažem sa ovim što je Nenad dao 50.000 evra za moju kaznu! Ne znam kako, ljudi, vi ovo radite bez mene - napisala je Tara.

Podsetimo, Tara je ranije za medije govorila o tome kako se čula sa Anđelom Vešticom neko vreme, nakon što ju je Anđela navodno isprebijala.

- Čule smo se i to na njenu inicijativu, izvinila mi se. Rekla je da joj je žao i da je sve trebalo drugačije da se desi. Mi znamo šta je pozadina svega toga, ali to nema veze sa suđenjem, ono će biti kada bude trebalo da bude i to je to - rekla je Tara tada za Alo.

Video: Ekskluzivna ispovest Tare Simov: Sumnjam u Ša! Njegovi roditelji mi se ne javljaju! Kajem se!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA