≫ 

Mnogi su komentarisali bliskost Bobana Rajovića i lepe glumice: Sad je otkriveno zašto su se viđali

Rajović je jednim potezom jasno objasnio zbog čega se u poslednje vreme intenzivno viđao sa Teodorom

  • 1
Boban Rajović Boban Rajović / Foto: Nikola Tomić

Bobana Rajovića u poslednje vreme mnogi su često viđali sa mladom i prelepom glumicom Teodorom Bjelicom, što je izazvalo različite komentare.

Kao i obično, mnogi su odmah pomislili da se među njima dešava "nešto više", iako folk zvezda važi za nekoga ko skoro 30 godina ima skladan brak, te troje već odrasle dece.

No, Rajović je jednim potezom jasno objasnio zbog čega se u poslednje vreme intenzivno viđao sa Teodorom, a razlog je bezazlen - snimanje njegovog novog spota!

Naime, Boban je na svom Instagram profilu prošle noći objavio fotografiju koja je zapravo najava njegove nove pesme, a na kojoj je upravo sa Teodorom. Ovaj projekat će biti veliko iznenađenje za publiku, s obzirom na to da Rajović prvi put da sarađuje sa reperom Cobijem.

- Bobanu je odavno jasno da ne vredi demantovati tračeve, jer oni to i jesu - samo tračevi. Istina je da je on za spot angažovao Teodoru, a čak je nije on lično ni zvao, nego su njegovi saradnici predložili nju kao nekoga ko je lep, šarmantan i popularan. Ona se fantastično snašla u svojoj vickastoj ulozi "malene" u spotu, pošto se pesma tako i zove - Malena - priča izvor.

- Sada kada je objavljena najava za "Malenu" svima koji su pomislili nešto drugo je jasno da je reč o pesmi i saradnji na spotu koji će premijerno biti prikazan 15. juna u 15 časova - dodaje izvor Blica.

Video: Pitali smo Bobana Rajovića u kakvom je odnosu s glumicom s kojom je uhvaćen: Bili su veoma prisni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    11. jun 2021 | 15:37

    Posle trideset godina skladan brak.....muškarac što je stariji pored sebe želi što mlađu ali nemaju svi .........da rasture brak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA