Saša Popović: Baba Vanga mi je rekla da ću umreti u 86. godini!

Bivši direktor "Granda" konačno otkrio šta mu je govorila najpoznatija proročica

  • 5
Zvezde Granda, Saša Popović

Saša Popović, Foto: Marko Jovanović

Bivši direktor "Granda" Saša Popović je u više navrata govorio kako je zajedno sa Lepom Brenom posetio pokojnu bugarsku proročicu Baba Vangu, poznatu po tome što je tokom života proricala ljudske sudbine i događaje. Iako Saša dugo nije želeo da govori šta mu je to Vanga rekla, sada je odlučio da otkrije neke informacije, kao i najznačajniju, koliko će dugo živeti.

- Prvi put pričam za medije kako sam došao do Vange. Došli smo u grad Petrič, gde smo imali koncerte, a ona je tu živela. Nama je tu bilo 35 hiljada prodatih karata, i mi pitamo organizatore da li možemo kod Vange. Da bismo otišli kod nje, dobili smo dve kocke šećera i rečeno nam je da stavimo u salvetu, pa ispod jastuka i ujutru kada odemo do nje da joj damo ni slučajno pare ili poklone jer već ona sve ima, država joj je obezbedila. Došli smo do nje. Tamo je bila rampa kao carina i carinik koji pregledava dokumenta i pušta ljude. Dok smo išli do nje, bili su ljudi sa šatorima koji čekaju svoje termine. Kod nje je odlazio Tito, koji kad god ima problem, ode kod nje i posavetuje se. Vanga je lepo pričala srpski, razumno, tako da smo se odlično sporazumeli. Ona je sedela ispod jednog drveta na klupici, i kada smo Brena i ja došli, prvo mi je rekla: „Skini naočare“. Ja sam se zafrkavao, rekoh: „Ne nosim naočare“, na šta mi je ona rekla da ne budem bezobrazan, zato što će me izbaciti napolje. I ona krene brzo da priča:

- Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, prestala je da pali sveću za slavu, upozori je. Pa mi je rekla da mi je taj crveni auto sjajan i kaže mi da čuvam papire koje sam napravio u Beču. Onda kaže: "Ta grupa gde ti sada radiš, za godinu dana neće postojati, vi ćete se raspasti." A mi smo tada, u avgustu 1991, imali čak 120 hiljada gledalaca na koncertu. I onda mi kaže da ću ja pevati, Brena je prasnula u smeh. A ja jedini iz grupe nisam pevao.

- Onda mi je rekla da ću u 48 godini biti vrh srpske estrade. Ja i Brena se začuđeno pogledali. A ja je onda pitam: „Kažite vi meni kada ću se ja oženiti“. Ona meni kaže da se narednih šest godina neću oženiti. A moja devojka je tada bila trudna, u 4. mesecu, na šta mi Vanga kaže da od nje nema ništa, da se dete neće roditi, i da ćemo 5. januara raskinuti. I sve je tako bilo. I na kraju mi kaže da ću umreti u 86. godini prirodnom smrću - rekao je u jednom dahu Saša.

Podsetimo, pre nekoliko dana je pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, promovisala svoj novi album za koji je kako kaže, iskeširao mnogo novca, a ovako je pričao o svojoj deci.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista®

    11. jun 2021 | 18:00

    I cela ova priča da bi na kraju poentirali sa tim da je Suzana izdala novi album.😁 Providno kao celofan.

  • six

    11. jun 2021 | 20:01

    Djavolska ti rabota sasa. Gatarske demone je Isus tamanio kao ja oblande.

  • Mirijevo

    11. jun 2021 | 18:14

    Mslm da mu je želja da živi 86....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA