Marijana Mićić više se bavila voditeljstvom, nego glumom: "Nisam birala, ali danas sam tu gde jesam"

- Naravno da zbog voditeljskog posla glumačka karijera nije išla onako kako je mogla, danas sam svesna toga - rekla je glumica

  • 3
Marijana Mićić

Marijana Mićić, Foto: A. Nalbantjan

Mnogima je prva asocijacija na Marijanu Mićić njena karijera TV voditeljke, ova diplomirana glumica sve češće dobija angažmane u domaćim serijama.

Prvi put pred kamerom pojavila se u filmu Siniše Pavića "Te quiero Radiša", a onda ju je splet okolnosti odveo na drugu stranu. Ređale su se popularne emisije "48 sati svadba", "Leteći start", "Veliki brat", "Pinkove zvezdice" i mnoge druge.

Paralelno je sve vreme prisutna u pozorištu, a poslednjih nekoliko godina reditelji je sve češće žele u svojim serijama.

- Ove godine slavim punoletstvo (smeh). Činjenica je da me je publika prvo upoznala kao voditeljku. Nisam birala, tako se jednostavno događalo, a ja sam to prihvatala i danas sam tu gde jesam. Ne razmišljam šta bi bilo kad bi bilo. Bitno mi je da sam uvek radila ono što volim i što mi prija - rekla je Marijana za Blic i dodala:

- Naravno da zbog voditeljskog posla glumačka karijera nije išla onako kako je mogla, danas sam svesna toga, ali sve je to život. Možda je moj put morao da bude baš takav. Opet, u pozorištu imam kontinuitet već 15 godina, ali je ono manje eksponirano u odnosu na televiziju.

Video: Vatra za nekoliko sekundi progutala voditeljkin auto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    12. jun 2021 | 20:11

    Pa i da je htela više da glumi nije mogla od glumačkih klanova da dođe na red....

  • xxx

    12. jun 2021 | 19:22

    I jeste vise za voditeljstvo nego za glumu realno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA