≫ 

Karleuša se gušila u suzama u ZG, žiriju poručila: Propi*ala sam krv, vi me ne volite i ne poštujete

- Ne mogu čak ni da je pogledam, jer mi je krivo i žao, znam da je ovo velika nepravda... - rekla je Jelena

  • 17
Jelena Karleuša, Viki Miljković, žiri

Karleušina rekacija kada je videla glasove žirija, Printskrin: TV Prva

Pop zvezda Jelena Karleuša "gušila" se u suzama nakon što je njena kandidatkinja Anastasija Ićirup ispala iz takmičenja, a kada se obratila članovima žirija, rekavši da je ne vole i ne poštuju, nastao je opšti haos među žirijem.

- Je l' Jelena to plače? - upitala je šokirana Marija Šerifović nakon komentara žirija koji imaju javsan stav da Anastasija ne zaslužuje da prođe dalje na osnou onoga što je pokazala tokom nastupa, a Viki Miljković je gledajući Jelenu dodala: "Nikad nije zaplakala".

- Jelena plače zato što ste ovim glasanjem pokazali jedno elementarno nepoštovanje mene, da mi pokažete ovakvo nepoštovanje...  - rekla je Jelena u suzama, a onda su članovi žirija govorili uglas svoje mišjenje.

- Pet, šest godina sedim u žiriju, krv sam propi*ala da ovo bude gledano i interesantno, nepogrešivo osećam šta je za šoubiznis prava stvar, ko može da bude zvezda, ko nikad nikad neće biti zvezda, nikad nisam pogrešila. Tvrdim da ste vi devojci, koja jedina može da bude zvezda, vi ste joj isekli krila na najgluplji mogući način - rekla je Jelena.

- Ne mogu čak ni da je pogledam, jer mi je krivo i žao, znam da je ovo velika nepravda i sigurna sam da svi znate da je ona jedina koja je mogla da bude nova, velika zvezda, zbog svega što poseduje - govorila je Jelena kroz suze, a i Anastasija je u tom momentu plakala.

- Žao mi je, pored toga što njoj niste dali glas, pokazali ste i to da me toliko ne volite i ne poštujete, zato što i kad vaš neki podbaci, glupa Jelena je uvek tu da glasa... - pričala je Jela dok se "gušila" u suzama.

Anastasija se na kraju zahvalila Jeleni i ostalim mentorima, a poručila je da ne odustaje i da se nada da će jednog dana biti velika zvezda. Iako nije prošla dalje Anastasija je potpisala ugovor sa Grand produkcijom, kao i svi takmičari koji su učestvovali u polufinalu muzičkog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krleuša

    13. jun 2021 | 03:01

    Jaoj, srce mi se cijepa... Ajde moja ti, koliko je ljudi i omladine od tebe plakalo. Nema koga nisi ponizila i popljuvala. Ne daj bože da si kakakv profesor...

  • Бодигард

    13. jun 2021 | 09:25

    Коме си ти ментор, кукала му мајка !?

  • JA

    13. jun 2021 | 04:19

    Kakva gluma, koji krindz, kraljica drame.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA