≫ 

"Šta znači pevati o ljudima koji su učestvovali u ratovima?! Ja sam pravi primer poštovanja Srbije!"

- Smatram da nema ničeg lošeg ako kažem da sam protiv rata, protiv podele, protiv svega onog ružnog što je učinilo loše svima nama na ovim prostorima. Šta je tu loše? - istakla je Jelena

  • 56

Pop zvezda Jelena Karleuša osvrnula se na žustre izjave koje je proteklih dana izrekla o Baji Malom Knindži, koji je pevao na proslavama dve popularne pevačice.

Na pitanje da li se pokajala ili promenila stav o Baji Malom Knindži, Jelena odgovara:

- Ja smatram da muzika ne sme da ima nacionalno obeležje, niti da ljude deli po veroispovesti, po nacionalnosti, boji kože, po geografskom poreklu i tako dalje. Muzika mora da spaja i javne ličnosti, kako pevači, muzičari, sportisti moraju da budu primer tome. Da širimo ljubav i da zaboravimo sve najgore što se desilo na ovim prostorima, a to su ratovi koje treba da zaboravimo, a ne iznova i iznova da se vraćamo u crne devedesete kada smo svi propatili, i svi kolektivno, nadam se, naučili jednu veliku lekciju - rekla je JK za Telegraf Jetset i dodala:

- Šta znači pevati o ljudima koji su učestvovali u ratovima? Ja smatram da u 21. veku tome nema mesta.

Kako ističe, iako se često bori sa neistomišljenicima, ne umara se od toga da uvek kaže svoje mišljenje javno, koliko god je to koštalo.

- Da li me umori? Pa ne, ja samo nekad imam potrebu da iskažem ono što mi je na duši, što osećam. Sad, to što ja imam najpraćenije društvene mreže, pa to ima najveći odjek i najveću buru... Samim tim što sam to što jesam, ja znam kakvu ću reakciju imati i svesna sam da svaki moj komentar i stav nailazi na oprečna mišjenja - za i protiv - rekla je Karleuša i nastavila:

- Smatram da sam izuzetno pravična, smatram da je sve što kažem surova istina. Smatram da nema ničeg lošeg ako kažem da sam protiv rata, protiv podele, protiv svega onog ružnog što je učinilo loše svima nama na ovim prostorima. Šta je tu loše? Ja smatram da sam pravi primer poštovanja naše zemlje Srbije, ovakva svaka Srpkinja treba da bude. Da propagira dobre, prave vrednosti, jer to definitivno nije rat.

Iako je često u centru medijskih ratova, Jelena tvrdi da ona nije učesnik, već da samo iskazuje svoje mišljenje.

- Ne znam gde nastane rat? Oni ratuju sami sa sobom, ja iskažem samo svoj stav. Da se plašim bilo čijeg stava ne bih iznosila tako lako svoje stavove - rekla je pevačica i dodala:

- Ja stvarno ne znam ko može da se ne složi sa mnom da ratni zločinac nema veze sa jednim narodom i da ne sme ceo narod da ispašta zbog ljudi koji su činili loše. Jedan narod ne sme nikad da ima kolektivnu odgovornost zbog grešaka pojedinaca. Muzika ne sme da bude politički obojena, nikada! Sport, muzika, nikada! Šta je u tome loše? Ko se ne slaže sa ovim mojim mišljenjem je šljam - zaključila je Karleuša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    14. jun 2021 | 12:17

    Naravno da cemo pevati pesme o nasim herojima!

  • Minaaa

    14. jun 2021 | 12:17

    Ženo bolje ćuti ko si ti da komentarišeš ljude koga ti interesuješ koju ti Srpkinju glumiš begaj više

  • Brane

    14. jun 2021 | 12:15

    Bla bla bla kao uvek baja ostaje kralj i tačka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA