Mnogo više od koleginica: Neraskidiva veza Cece Bojković i Vesne Čipčić o kojoj javnost malo zna

- U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju - rekla je Bojkovićeva

  • 1
Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić

Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić, Foto: ATA Images

Publika kraj malih ekrana decenijama unazad uživa u maestralnim izvedbama legendarnih glumica Svetlane Bojković i Vesne Čipčić. Iako ih publika dobro poznaje, malo ko od njih zna da njih dve osim što su koleginice, spaja posebna veza.

Ne samo da su njih dve velike prijateljice iza scene, nego su i dvostruke kume. Naime, Svetlana je krstila i venčala Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Aleksandru Anju i sina Ivana Alača.

- U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što "zagađuje" dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na "simbiozu", računicu, kalkulaciju - rekla je Svetlana i dodala:

- Družim se s mojom kumom Vesnom, Gordanom Janjić iz Narodnog pozorišta, Brankicom Vasović, Cisanom Murisidze - istakla je svojevremeno Bojkovićeva za domaće medije.

Ćerke slavnih glumica, koje u profesionalnom smislu idu stazama poznatih majki, takođe su bliske, a javnost je svojevremeno oduševila fotografija majki i kćerki kako uživaju u noćnom provodu.

Uz Cecu i Vesnu su bile mezimice Anja Alač i Katarina Žutić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    14. jun 2021 | 20:03

    Isto bi sa Sanjom Marinković i Vesnom Dedić, pa kada poče da se piše o njima puče tikva. Izogovaraše se za sve pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA