≫ 

Ceca okupila pola estrade na svojoj rođendanskoj proslavi: Evo ko je sve došao

Ražnatovićeva je organizovala glamurozno slavlje povodom svog 48. rođendana

  • 3
Cecin rođendan Ceca Ražnatović, Foto: Nikola Tomić

Folk zvezda Ceca Ražnatović proslavila je 48. rođendan u porodičnoj vili na Dedinju, a slavlju je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti.

Među prvima stigla je je modna kreatorka i Cecina prijateljica, Marijana Mateus, kao i njena kuma, pevačica Viki Miljković sa mužem Dragonom Taškovićem Tašketom. 

Nisu izostali ni Cecini prijatelji Aco Pejović, Damir Handanović, producent "Granda" Žika Jakšić,  Vanja Mijatović, Saša Matić sa suprugom, Flip Karajinović sa devojkom, kao i mnogi drugi...

Među poslednjima stigao je Cecin dečko Bogdan Srejović i to u opuštenom izdanju i sa torbom za trening, ali se u vili Ražnatovića presvukao u elegantno odelo.

Podsetimo, Ceca je imala belu tortu a dva sprata sa zlatnim detaljima, koju je su krasile crvene ruže. Na vrhu su bile svećice sa brojem 48, kao i prsakalice. U momentu kada je Ražnatovićeva duvala svećice tik iza nje bio je njen dečko Bogdan.

Ko je sve došao na Cecinu rođendansku proslavu i kako su poznate ličnosti skockale, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Pogledajte kako je Ceca oduvala svećice sa svoje rođendanske torte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA