≫ 

Porodica slavi rođenje Mije! Anabela pije vino i plače, a Marko poručuje Luni: Draga moja, volim te!

Luna se porodila 15. juna

  • 30
Luna Đogani

Luna Đogani, Printskrin: Instagram/lunadjogani

Luna Đogani porodila se 15. juna u Narodnom frontu u Beogradu, a sada se tim povodom oglasio se njen suprug Marko Miljković, kao i njeni najbliži ćlanovi porodice. 

Naime, nekadašnja rijaliti-zvezda carksim rezom je na svet donela devojčicu, za koju je, zajedno sa Markom, još na početku trudnoće dogovorila da se zove Mia.

- Draga moja, donela si na svet princezu moju, koju ću voleti, obožavati , sve dati i boriti se za nju uvek... Hvala ti, ljubavi, volim te - napisao je on na svo Instagramu u objavi u kojoj je označio Lunu.

Njen rođak, Adam Đogani, čestitao je njoj i Miljkoviću na pomenutoj društvenoj mreži:

- Dragi moji, čestitam vam od srca... Mia.

Đole Đogani poručio je sledeće:

- Presrećan sam zbog Lune i Marka. Čestitao sam svima, poslao sam poruke, sa Gagijem sam bio sve vreme na vezi. Jedino nisam Lunu dobio. Gagi blista od sreće, pogled mu je drugačiji, oči mu se cakle. Žao mi je što ne slavim sada sa njima u stanu, na drugom sam kraju grada, ali biće prilike. Jedva čekam da Luna izađe i da pravimo veliku žurku. Ovo je veliki dan za sve Đoganijeve! Vidim da su svi veseli, tako i treba. Gagi ne može da dođe sebi, pričali smo da će mu uloga dede biti nešto najlepše na svetu.

Lunina majka, pevačica Anabela Atijas, veoma je srećna zbog toga što je postala baka, te je u to ime nazdravila uz vino.

- Ushićena sam, baš sam emotivna. Zaplakala sam od sreće. Svi me zovu da mi čestitaju. Meni je najvažnije da je sve prošlo u najboljem redu. Po kućama smo se okupili. Baš sam srećna. Uzeli smo da pijemo, ja evo pijem neko vino - kaže Anabela za "Blic" i dodala:

- Ja sam se porodila sa 21, ona sa 25 godina. Ne mogu da opišem sreću. Ne znam ni šta pričam od uzbuđenja. Nisam imala prilike da budem tamo, zbog cele situacije sa koronom. Ali mi je drago da su ona i beba dobro.

Raspoložena Anabela je na svom Instagramu posvetila sledeće stihove svojoj unuci:

- Evo ti srce na dlanu, uzmi ga nek bude tvoje...

- Mia Miljković, dobro došla anđele... Hvala vam svima puno na čestitkama, hvala svima - napisala ja Anabela.

Oglasio se i partner Anabele Đogani, Andrej Atijas, koji je napisao:

- Ponosni deda Andrej! Čestitke i ponosnim roditeljima preslatke Mie, Luni i Marku - napisao je Atijas na svom Instagram profilu.

Lunina sestra Nina Đogani je otkrila da je videla bebu.

- Super sve, ne bih da ulazim u detalje. Samo mogu da kažem da sam presrećna i da smo i dalje u šoku. Ne mogu da verujem još uvek, jednostavno mi je nerealno. Beba je preslatka. Ne znam na koga liči, mešana je. Sa Lunom se nisam čula, Marko slavi - rekla je Nina za Kurir.

Ponosni deka i Lunin otac, Gagi Đogani, je napisao sledeće:

- Dobro došla, Mia. Srećna i zdrava mi bila! Nikad srećniji i ponosniji deka nije bio, moj te zagrljaj čeka. Volim te - objavio je Gagi na Instagramu.

Podsetimo, Luna Đogani se porodila 15. jula u 14.42 i na svet donela ćerku Miu.

- Sve je bilo kako treba, i Luna i dete su super. Ona sada odmara - naveo je izvor blizak Luni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milanče🇷🇸

    15. jun 2021 | 15:55

    Bas su bitni likovi😂😂😂

  • Е

    15. jun 2021 | 16:17

    Сад ми је лакше, све смо пребродили . За пет дана Луна у теретани, Луна купила беби ово, Луна оно а народ се дави убија..

  • Tramp

    15. jun 2021 | 17:03

    E hvala bogu, deset mesci nosa to dete. Konacno ga je snela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA