≫ 

Žiri Zvezda Granda posle finala zakazao važan sastanak! Evo o čemu će se razgovarati

Postoji šansa da žiri u narednoj sezoni neće biti isti

  • 3
Zvezde Granda Marija Šerifović, Foto: ATA Images

Pevačica najraskošnijih vokalnih sposobnosti na našim prostorima, Marija Šerifović, usled pandemije korona virusa već više od godinu dana ne bavi se onim u čemu je najbolja - pevanjem, ali aktivno učestvuje u muzičkom projetku "Zvezde Granda", čije će se finale održati 26. juna. Iako je ta uloga, po mišljenju mnogih, kao stvorena za nju, Marija je otkrila da je pitanje da li će nastaviti u istom smeru.

Naime, Marija je prvo izrazila zadovoljstvo, što će publika ove godine izabrati pobednika "Zvezda Granda".

- Raduju me nova pravila i činjenica da će najboljeg izabrati narod, ali najviše me raduje to što će se ova sezona uskoro završiti - rekla je Marija, a na pitanje po čemu se izdvaja od ostalih mentora, rekla je:

- Malo je nezahvalno komentarisati to... Žiri je taj koji prepoznaje kvalitet mojih kandidata i zato oni i prolaze u tolikom broju. Činjenica je da su oni dobri pevači i da su se zato i opredelili za mene. Mi smo samo radili na tome da oni iz kruga u krug budu sve bolji i bolji i samim tim najveći broj njih stigne do finala.

Na pitanje da li će nastaviti sa žiriranjem u šouu "Zvezde Granda", Marija je nagovestila da je to pod znakom pitanja.

- Nakon finala koji će se desiti 26. juna, imaćemo jedan kolektivni sastanak na kojem ćemo odlučiti o daljim aktivnostima. Videćemo... - priznala je Šerifovićeva i nasmejala se na pitanje da li je stresno biti član žirija.

- Ma jok! (smeh) Jeste, ali to je deo tog programa i ne može da prođe bez tenzije.

Ipak, Marija ističe da netrpeljivost među kolegama ne postoji.

- Ne postoji. Mogu odgovorno da tvrdim ispred svojih kolega i članova žirija da sve ono što ljudi gledaju, a gde dođe do grube reči, psovke ili neugodnih komentara, da apsolutno niko od nas to ne doživljava lično. Mi na svakoj pauzi sednemo, porazgovaramo, ručamo, večeramo, družimo se, komuniciramo i to je zapravo jedina istina. Sve ostalo je šou biznis.

Iako o ljubavi i privatnom životu retko govori, bila je iskrena kada je upitana da li joj nedostaje ljubav u životu.

- Ne! Mene te stvari neće, pa me neće. (smeh) Ali, ajde što one mene neće, nego što ni ja neću njih. Ne želim da se zaljubim. Trenutno mi je ovako super - istakla je za Alo!.

Video: Marija Šerifović i Jovana Pajić u automobilu grme uz Hjurikejn i Loco Loco

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristijan

    16. jun 2021 | 14:24

    Vratite takmicenje u staro vreme!! Ovo sad je postalo katastrofa… Kao rijaliti, niko ne gleda pevanje nego njihove svadje, niko posle takmicenja ne postane zvezda kao sto je nekada bilo!! Ne zaglupljujte nam decu vise. Dajte nesto normalno, porodicno da se gleda a ne ovaj blud razvrat i sramotu!!!

  • Qwer

    16. jun 2021 | 16:10

    Žiri treba kandidata da oceni javno, a sve kritike koje ima da saopšti kandidatima iza kamera. Zašto? Pa zato što i Marija i Jelena, Bosanac, pa i David često izgube kompas, pa to deluje toliko degutantno, da se svim iskrenim ljubiteljima muzike gadi. Mislim da žiri za novu sezinu treba menjati i to kompletno.

  • seljo

    16. jun 2021 | 19:00

    cirkus koji traje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA