≫ 

"Oh, devojko, da mi je tvoje telo!" Skinula se predstavnica Hrvatske na Evroviziji i raspametila

"Predivne", "Prelepe", "Kako si tako lepa", "Neverovatna si", "Najlepše", "Oh devojko, da mi je tvoje telo", glasili su komentari pratilaca hrvatske predstavnice na "Evroviziji"

  • 3
Albina Grčić, Evrovizija Albina Grčić; Foto: Tanjug/AP

Obožavatelji Albine Grčić (22) oduševljeni su fotografijama kojima ih pevačica časti dok uživa na moru.

Naime, ovog puta hrvatska predstavnica na Evroviziji s prijateljicom je pozirala u bikiniju.

- Ja sam baš kao ti, ti si baš kao ja - napisala je Albina uz fotku koja je za samo nekoliko sati skupila više od 13.000 lajkova.

"Predivne", "Prelepe", "Kako si tako lepa", "Neverovatna si", "Najlepše", "Oh devojko, da mi je tvoje telo", samo su neki od komentara 140 komentara kojima su obožavatelji zatrpali pevačicinu objavu.

Podsetimo, hrvatska predstavnica na Evroviziji, prelepa Albina, svojim izgledom u uskom kostimu koji je istakao njenu zanosnu figuru, ostavila je mnoge bez daha na prestižnom takmičenju.

Albina je nastupila deseta po redu u prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a predstavila se pesmom "Tick-Tock", a pored njene lepote i zanosnog izgleda jedan deo koreografije privukao je veliku pažnju.

Splitska pevačica je u jednom delu nastupa imala hologram, pa se ova lepotica na sceni u Roterdamu, na radost mnogih, pojavila u pet verzija.

Ona je izazvala brojne reakcije gledalaca kraj malih ekrana, ali i publike u Roterdamu, koja ju je nagradila gromoglasnim aplauzom. Iako je bila "zakopčana do grla", uzak kostim koji je istakao njenu figuru tela i te kako je dao dozu provokativnosti. Zanimljivo je i to da je za Albinin izgled na sceni zadužen srpski stilista Stefan Orlić.

Video: Uraganke uživaju na Zanzibaru: Ne zna se koja je bolja mačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA