≫ 

Buba i Džala tražili 10.000€ za dva sata, pa "dobili korpu": Ova srpska pevačica je odmah uskočila

- Menadžer tog splava pregovarao danima sa reperima da dođu da nastupe, ali je prekinuo pregovore jer su tražili sumanutu svotu - rekao je izvor

  • 31
Buba Koreli, Jala Brat

Buba Koreli, Jala Brat, Foto: ATA Imgages

Najtraženiji dvojac na muzičkoj sceni, reperi Buba Koreli i Džala Brat, o čemu svedoči i broj pregleda na njihovom Jutjub kanalu, koji raste iz dana u dan. Međutim, posle pandemije korona virusa dvojac je navodno znatno podigao cenu svojih nastupa, pa su, kako prenose domaći mediji, izgubili nastup u Novom Sadu.

prema navodima izvora, zbog previsoke cene menadžer splava u Novom Sadu odustao je od toga da angažuje Bubu i Džalu, a tu ponudu dao je Editi Aradinović.

- Klub koji je najavio nastup Bube i Džale na Fejsbuk stranici sklonio je reklamu samo dan nakon objavljivanja, ali niko nije imao pojma zbog čega. Na kraju se ispostavilo da je menadžer tog splava pregovarao danima sa reperima da dođu da nastupe, ali je prekinuo pregovore jer su tražili sumanutu svotu. Tražili su 10.000 evra za dva sata pevanja, što niko od pevača pre njih nije uradio. Prvo su obećali da dolaze, uz reči da će suma biti pristupačna, ali su u poslednjem trenutku javili da je to iznos koji traže i poslednja ponuda, jer su već bukirali dosta tezgi - ispričao je izvor za Srpski telegraf.

- Menadžeri iz Novog Sada su u kontaktu s vlasnicima splavova iz Beograda, a oni su im potvrdili da Buba i Džala inače imaju visoku cenu za tezge i da s njima pregovori uvek idu teže. Kad je menadžer otkazao Bubi i Džali nastup, pregovarao je s Editom, jer je svakako planirao da je zove da peva kroz nekoliko nedelja. Nije komplikovala ništa, rekla je da može s bendom da dođe bilo koji dan za vikend i nije pravila nikakav problem što se cene tiče. Njeni muzičari i ona uvek imaju fiksni honorar kad rade u klubovima - objasnio je isti izvor i dodao:

- Na tom splavu su Buba i Džala prvi koji su zbog bahaćenja zatvorili vrata za ubuduće. Odmah se pročulo koliko su novca tražili za nastup, očigledno misle da su svetske face, niko još nije lupio toliku cenu, pogotovo usred krize nakon cele situacije sa koronom - zaključio je izvor.

Popularni dvojac se o ovom događaju još uvek nije oglasio.

Video: Buba Koreli: Mi smo ove pare zaradili, svako ko me razapinje, nek mi se k**ca napuši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djani

    18. jun 2021 | 11:20

    Tati neka pevaju za 10.000e.

  • BosnaE

    18. jun 2021 | 10:28

    Svako ima svoj ukus u muzici,samo ja licno ne bih dosao da gledam ovu dvoicu ni kad bi oni meni platili.

  • Felkaouim@gmail.com

    18. jun 2021 | 11:49

    Kako ljudi mogu ovo da slušaju ja stvarno ne znam 😬

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA