Boba o braku sa Brenom: Zajedno smo 34 godine, uz ljubav mora da postoji i poštovanje

- Ne smeta ni kad kažu da sam Brenin muž - rekao je Živojinović

  • 0
Lepa Brena, Boba Živojinović Foto: Instagram/lepabrenaa
Slobodan Boba Živojinović, Lepa Brena Brena i Boba, Foto: Privatna arhiva

Folk zvezda Lepa Brena i Boba Živojinović od 1987. godine su u skladnom braku iz koga su dobili sinove Stefana i Viktora, a na to ko je "glavni" u njihovoj kući, Boba je dao odgovor.

Naime, on je gostovao u emisiji, a tim povodom je napravljena anketa. Nakon što je prokomentarisao rezultate ankete, priznao je da mu ne smeta kada kažu da je "Brenin muž".

- Ne smeta mi to što sam dobio "krompir" u vašoj anketi. Kao što mi ne smeta ni kad kažu da sam Brenin muž - rekao je on uz osmeh.

Nekadašnji prvi reket Evrope, danas Slobodan Živojinović iza sebe ima velika poslovna ostvarenja počevši od kompanija "Grand slem", preko "Grand produkcije" i "Grand motors" pa do drugih projekata o kojima javnost vrlo malo zna.

- Otkako je počeo problem sa koronom i lok-daun, nas dvoje smo bili neprekidno i po 24 sata zajedno. To je odnos koji dobija drugu dimenziju. Bio sam sad dve nedelje u Americi i, vidim, neobično mi je, fali mi. Vidim i sa njene strane to isto. Mislim da smo uz sve što nam se dešavalo, otkrili nešto jače, svetlije. Znali smo i ranije, ali otkrivamo i sada i mislim da će to da traje - priča i dodaje:

- Uz ljubav mora da postoji i poštovanje. Što bi moja baba rekla - ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju - šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš, ja pustim, i obrnuto, on će da traje. Isto važi i za prijateljstvo, i za posao. Moraš nekad da daš da bi dobio. A da bi to mogao, moraš da veruješ u sebe. Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i, evo, izdržavam nekako već 34 godine - rekao je uz osmeh Boba u emisiji "Šta sam ja tebi ko sam sebi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA