Knezu skočila popularnost zbog ćerke: Na nastupima peva pesme Uraganki, traže ga i na svadbama

Knez sada nastupa više nego ranije, a prihvata i pozive za svadbe i privatna veselja

  • 7
Stefan Đoković, revija Nenad Knežević Knez, Foto: ATA Images

Pevač Nenad Knežević Knez je u poslednje vreme medijski zastupljen više nego ranije, a jedan od razloga je i popularnost njegove ćerke Ksenije, koja je nedavno, zajedno sa ostalim članicama grupe Hurrricane, nastupila na Evroviziji. Knez sada nastupa više nego ranije, a prihvata i pozive za svadbe i privatna veselja.

Pop pevaču, koju je posebnu popularnost imao tokom devedesetih, pozivi za nastupe su se udvostručili, saznaje Kurir.

Međutim, novost je da Kneza sada zovu da peva i po svadbama. On rado prihvata i gostovanja na privatnim veseljima, ali za njih važe posebni uslovi i navodno veća, skoro duplirana cena, u odnosu na onu koju je imao ranije.

Knezu je popularnost zbog ćerke Ksenije Knežević, dodatno skočila, pa ga organizatori slavlja zovu i plaćaju koliko god da traži. Navodno je Knez u poslednjih mesec dana najangažovaniji pop pevač na veseljima, ali to i opravdava zato što se govori da pravi odličnu atmosferu.

Otkako su popustile mere koje su važile zbog koronavirusa, tvrde upućeni, Knežević navodno svake nedelje nastupa i po nekoliko puta na privatnim zabavama.

Crnogorski pevač je, navodno, modernizovao i svoj repertoar, pa je, pored svojih hitova, zapevao i folk pesme koje mu odlično leže, a tražene su na veseljima i pogodne su za bakšiš. Kako navodi izvor za pomenuti list, jednom prilikom je najveći haos nastao kada je Knez zapevao pesme Uraganki "Loco, loco" i "Hasta la vista".

Podsetimo, Knez je nedavno govorio kako je ponosan na to što je njegova mezimica, zajedno sa ostalim devojkama iz grupe Hurricane, pokidala na Evrosongu.

- Hvala na divnim rečima, osećaj je bio neverovatan, ja sam verovatno jedan od najponosnijih i najsrećnijih ljudi, kako je sve to izgledalo i kako su devojke prestavile svoje zemlju. Utisci su se slegli, ali ono što moram da kažem na početku jeste da je sam njihov ulazak u finale veliki uspeh, ove godine je izuzetno velika konkurencija, verovatno i najjača u zadnjih par godina kada je Evrosong u pitanju - rekao je Knez nedavno u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

- Taj nastup u finalu koji je pucao od energije, videla se ta njihova želja onako da se predstave u što boljem svetlu i mislim da će u godinama koje predstoje njihova karijera ići uzlaznom putanjom. To je ona parola "svetsko, a naše", tako da treba da svi da budemo ponosni na njih - dodao je Knežević.

Video: Ksenija iz „Hurricane“ i Knez – otac i ćerka u najemotivnijem izdanju do sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA