Kažu da je "kralj transformacija": Sva Milanova izdanja od "plavog čuperka" do italijanskog šmeka

Promenio je nekoliko frizura i često je eksperimentisao sa garderobom

  • 5
Milan Stanković

Milan Stanković, Foto: A. Nalbantjan

Pevač Milan Stanković od početka svog bitisanja na javnoj sceni privlači pažnju javnosti fizičkim izgledom.

Promenio je nekoliko frizura i često je eksperimentisao sa garderobom. Neki su komentarisali i njegovu kilažu, koja je u jednom periodu varirala. Njegovo najnovije izdanje sa dugačkom kosom je naišlo na dobar odjek, a pre toga su se nizale razne kombinacije.

Predstavljamo vam najupečatljivija izdanja Milana Stankovića do sada.

1. "Plavi čuperak" miljenik tinejdžerki

 

Milan se 2007. godine pojavio u "Zvezdama Granda" kao momak koji se, prema komentarima javnosti, izdvojio po fizičkom izgledu i harizmi. Tada je imao plavu kosu sa dugim šiškama.

Devojke su uzdisale za "plavim čuperkom", kako su ga mnogi nazivali. Imao je i moderan stajling koji je predstavljao i nakon što se afirmisao u takmičenju.

Tinejdžerke su nekoliko godina "ludele" za ovakvim Milanom, koji se u jednom trenutku povukao u medijsku ilegalu, nakon koje se vratio drugačiji.

2. Plava kosa otišla u zaborav, "novi" Milan

 

Milanov povratak na scenu 2013. godine je pratio i novi izgled. Stanković je promenio boju kose koju je potamnio, skratio šiške i za svaku prilku posebno nameštao kosu.

Medije je posebno intrigirao njegov raskid sa koleginicom Radom Manojlović, a njegova popularnost je zbog navedenih faktora skočila, kao da nikada i nije pravio pauzu.

Bilo je očigledno da Stanković često posećuje teretanu, a svoje mišiće je posebno predstavio" u spotu "Od mene se odvikavaj". Mnogi su govorili i kako pevač nije više mršav i da sada atraktivnije izgleda.

3. Novi muzički stil, više kilograma i svađa sa publikom

 

U međuvremenu, Milan je izbacio novi album i prema komentarima uglavnom pripadnika ženskog pola, "grmeo" je sa izgledom, a svako njegovo pojavljivanje na javnim događajima je bilo ispraćeno raznim komentarima po pitanju pevačevog stajlinga.

Nekoliko godina kasnije je promenio muzički stil, zbog kojeg je imao tamniju frizuru sa i dalje svetlim pramenovima. Nešto kasnije, u spotu za jednu numeru, koju je snimio u Japanu, kada je radio japansku trilogiju, pojavljuje se u crnoj trenerci sa maskom. Kasnije je govorio kako je, pre pandemije koronavirusa, on bio taj koji je osmislio "trend" da se nose maske, što je izazvalo tada oprečne komentare na društvenim mrežama.

U javnosti, Milan je od firmiranih majci i elegantnih košulja, prešao na opušteniju varijantu, te je nosio i dukserice na javnim događajima. Mnogi su tada komentarisali da se pevač ugojio, a kilažu je nešto kasnije sredio. Kao neko ko često objavljuje tvitove, pevač je nailazio na brojne kritike, a jednom prilikom je napisao:

- Previše su glupi i obični da shvate moj stil, izgled, lik, delo, mudrost, vrednost, fore, talenat. Ja bih to možda i mogao nekako uživo da im približim kad bismo imali dovoljno vremena i moje želje da me vole. Ili da napišem knjigu... Jer, ko ne voli mene, ne zaslužuje da živi - poručio je pevač.

4. Duža kosa i veće usne

 

Najnovije izdanje Milana Stankovića je oduševilo njegovu publiku. Naime, prošle nedelje, Milan je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj ima potpuno novu frizuru i vidno je smršao.

Kako je pustio kosu, mnogi su polemisali da izgleda kao Italijan, a ženski deo fanova oduševljeno je reagovao na ovu promenu.

Među komentarima se moglo pročitati i nekoliko onih u kojima se ljudi pitaju šta mu je sa usnama, te da li ih je korigovao, ili su samo došle do izražaja usled gubitka na kilaži.

Pojedine fanove zanimalo je da li je promena imidža povezana sa novim pesmama i da li radi na nečemu, a Milan je kratko odgovorio - "Da".

Ostaje samo da vidimo šta je novo Milan spremio i u kakvom izdanju će to prezentovati.

Sve Milanove transformacije i najupečatljivije frizure pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Dunja Jovanić i Sara Jovanović oduvale stajlingom na jednom beogradskom događaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA