≫ 

Dušica o raskidu svog bivšeg i Kije: Morate da budete u vezi da biste raskinuli

- Mogu vam samo reći da sam van grada i da su svari u mom životu emotivno na svom mestu. Ispunjena sam - u dahu nam je rekla Dušica

  • 17
Otvaranje butika Marije Mikić Dušica Jakovljević Foto: ATA images

Nakon što je Kija Kockar javno rekla da je raskinula sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, pojavile su se spekulacije da je voditeljka Dušica Jakovljević sada u emotivnom odnosu sa Milošem, sa kojim je i ranije bila u vezi.

Kako bismo proverili ove informacije, pozvali smo Dušicu, koja je za Telegraf JETSET rekla da je zaljubljena, ali ne i u koga.

Jakovljevićeva je i ranije govorila da nije znala da su Kockareva i Dimitrijević bili u vezi, te nam je sada to i potvrdila.

- Sad ću vam reći, ja stvarno nemam informaciju da su njih dvoje bili zajedno. To sam čula iz medija, a nikada nisam čula ni od koga drugog. To je moj komentar na tu temu, s obzirom da nisam znala da su bili u vezi - počela je Dušica, pa nas je pomalo začudila njenim komentarom, kada smo joj saopštili da je Kija raskinula sa Milošem.

- Ne znam... Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali dobro, nema veze - rekla je Dušica.

Voditeljka rijalitija Zadruga nam je potom otkrila da je zaljubljena, ali ne i u koga.

- Mogu vam samo reći da sam van grada, da mi je mnogo lepo i da su svari u mom životu emotivno na svom mestu. Ispunjena sam - u dahu nam je rekla Dušica.

Jakovljevićeva nije nešto više želela da otkrije, ali nam je ponovila da je u njenom emotivnom životu sve u redu.

- Evo još jednom ću reći da je definitivno sve na svom mestu i da sam emotivno jako srećna, pa vi čitajte između redova - zagolicala nam je maštu Dušica.

Voditeljka ističe da bi uskoro njen tajanstveni partner i ona mogli i da nešto više kažu o njihovom odnosu.

- Ne mogu da Vam kažem da ili ne, možda ćemo se i oboje vrlo brzo oglasiti na tu temu - govorila je Dušica za naš portal.

Video: Kija Kockar priznala da nema više dečka, pa otkrila da li pati

(Telegraf.rs)

 

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    23. jun 2021 | 20:32

    Dušica večito misli da je iznad drugih, da je lepa i pametna, a sve bez ikakvog pokrića. Iako mi ni Kija nije omiljena, ali Dušica joj realno ne može da bude konkurencija ni po izgledu ni po sposobnosti...

  • Miloš

    23. jun 2021 | 20:20

    Kija mi se ne dopada, ali Dušica mi se gadi!

  • Bg momak

    23. jun 2021 | 13:25

    Ja znam da raskidam i kada nisam u vezi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA