Darko Lazić ima novu devojku? Svi komentarišu da lepa pevačica liči na Marinu Gagić

Nakon što ga je Marina ostavila, Darko je navodno u vezi sa koleginicom

  • 5
Darko Lazić Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić nakon što ga je ostavila verenica Marina Gagić, navodno ima ovu devojku Barbaru Bobak, koja je učestvovala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Ona i pevač se navodno poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore.

Među njima su, kako se navodi, postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao.

Oni su sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, Darko je navodno predložio Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila.

Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno, piše "Kurir". Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

- Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla - rekao je Lazić za pomenut medij,

Inače, Barbara Bobak, za koju mnogi komentarišu da liči na Marinu, pojavila se u takmičenju za "Zvezde Granda", gde je konkurisala za prolazak u četvrti krug. Ona je bila Milijev kandidat, ali nije naišla na blagonaklone komentare žirija, koji nisu bili oduševljeni njenim pevanjem.

Barbarine i Marinine fotografije pogledajte u galeriji, a da li vam ove lepotice liče, glasajteu našoj aketi u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA