Zola priveden na graničnom prelazu: U pratnji policije ispraćen do pritvora u Nišu - ovo je razlog

Zola se nije odazivao na pozive suda, te ga je policija uhapsila kada je pokušao da pređe iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu

  • 0
Lazar Čolić Zola Lazar Čolić Zola, Foto: Nikola Tomić

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola priveden je na granici sa Bosnom i Hercegovinom, zbog toga što je navodno propustio da se pojavi na suđenju sa Miljanom Kulić.

Zola se nije odazivao na pozive suda, te ga je policija uhapsila kada je pokušao da pređe iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu, piše Pink.rs.

On je u pratnji policije ispraćen do Niša, a ovu vest potvrdio je i Nikola Đorđević, bivši zadrugar i Zolin drug.

- Sinoć su našeg druga Zolu, pre neka tri sata, uhapsili na graničnom prelazu i uz pratnju policije je propraćen u zatvor u Nišu - napisao je Nikola na svom Instagramu.

Podsetimo, Lazar Čolić u rijalitiju "Zadruga" bio je u burnoj vezi sa Miljanom Kulić, koja se nastavila i u spoljnom svetu. Nakon jednog incidenta u Nišu, gradu u kojem Miljana živi, a gde je Zola bio sa njom, komšije su zvale policiju.

Miljana je tada o incidentu rekla:

- Kad je video da nema ništa od novca od mene, bacao je ključeve od stana, moj punjač... Izašao je iz kuće, ja sam krenula za njim, poslao me je u pm. Meni nije bilo jasno zbog čega, sedeo je u kući do tad. Kad sam se istuširala... - ispričala je Miljana tada i nastavila:

- Bez gaća u haljini sam krenula da trčim za njim na ulicu! Počeo je da me šutira, u nogu, da me vuče za ruke. Komšinica je pozvala policiju. Ja ne mogu na silu nikog da vratim, htela sam objašnjenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA