≫ 

"Život na sceni je jako stresan, moram da čuvam zdravlje": Ceca otkrila tajnu kako jača imunitet

- Meni je važno da sve što unosim u svoj organizam bude potpuno prirodno i provereno, a Cordyceps 5+ je upravo to - rekla je folk zvezda

  • 21
Anastasija i Svetlana Ceca Ražnatović Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Promo jacanjeimunuteta.rs

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, već više od dve decenije okuplja stotine hiljada fanova na svojim koncertima, a energija koju ulaže u muziku je neverovatna.

Iako priznaje da njen posao može biti naporan, Ceca je otkrila da ima veliku pomoć, te da uspeva da sačuva jak imunitet, kako bi izdržala i najveće izazove.

- Jedan od imperativa u mom poslu je kako sačuvati zdravlje. Moj posao je jako stresan iako vam ne deluje tako. Jako naporan iako je izuzetno lep. Samim tim kada ste izloženi stresu i velikim naporima pada vam i imunitet - objasnila je Ceca.

Otkrila je da se oslanja da dodatak ishrani koji joj mnogo pomaže pri svakodnevnim naporima.

- Ja se isključivo oslanjam na Cordyceps 5+. On čuva moj imunitet, moje zdravlje, reguliše moj san. Uz Cordyceps 5+ ja živim izuzetno lepo - otkrila je folk zvezda.

Koliko Ceca veruje u proizvode koji jačaju imunitet, govori to što ih koristi i njena ćerka Anastasija Ražnatović.

- Život na sceni zahteva jak imunitet! Zato ništa ne prepuštam slučaju, već se oslanjam na magičan dodatak ishrani Cordyceps 5+. Meni je važno da sve što unosim u svoj organizam bude potpuno prirodno i provereno, a Cordyceps 5+ je upravo to! Pet vrsta gljiva i biljaka koji se već vekovima tradicionalno koriste lečenju i osnaživanju organizma, sada pronalazimo u samo jednoj kapsuli - dodala je Ražnatovićeva.

Sudeći po priloženom, Ceca blista gde god se pojavi, a što je najvažnije, ima energije za još mnogo nastupa i muzičkih avantura.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Video: Ceca pokazala deo luksuzne vile na Kipru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    26. jun 2021 | 09:31

    Aman više sa dotičnom

  • Goca

    27. jun 2021 | 09:20

    Jadna ona Svi se na poslu provode samo je njoj stresno pa Jos malo para za reklamu Dosta vise o dotičnoj i njenoj deci kao i o Karleusi Smor su obe

  • Skeptik

    26. jun 2021 | 18:43

    Daj Bože da je ovo ispravno, da ne bude reklama kao ono sa lažnom lekarkom Olgicom koja je unakazili žene!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA