Rasta otkrio kada počinje sa odsluženjem kazne: Evo kada mu stavljaju nanogicu za kućni pritvor

Dugo se pričalo o tome kada će reperu stići nanogica zbog koje neće moći da napušta kuću, a reper je sada otkrio kada će početi sa odsluženjem kazne

  • 10
revija Steven Dockman Stefan Đurić Rasta Foto: ATA Images

Reper Stefan Đurić Rasta nekoliko meseci je proveo u zatvoru zbog posedovanja narkotika, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni pritvor u trajanju od godinu dana.

Dugo se pričalo o tome kada će reperu stići nanogica zbog koje neće moći da napušta kuću, a reper je sada otkrio kada će početi sa odsluženjem kazne.

Naime, on je na Instagramu saopštio da će publika moći da uživa u njegovim pesmama i nastupima do sredine avgusta, nakon čega će mu početi kućni zatvor.

- Braćo i sestre, imam jednu lepu vest! Ovo leto se družimo! S obzirom da je stiglo zvanično obaveštenje da nanogicu stavljam sredinom avgusta, a do tada sam slobodan, ja vam obećavam mnogo novih spotova, nastupa i koncerata – napisao je Đurić.

Kako se Rasta obratio fanovima i šta je napisao, pogledajte u galeriji (2. fotografija):

Podsetimo, nedavno je Rasta za Telegraf JETSET govorio i o njegovoj bivšoj supruzi Ani Nikolić.

S obzirom da svetske zvezde neretko nakon razvoda, ukoliko ne nađu drugog "adekvatnog partnera", odluče da rode dete bivšem, repera smo upitali da li postoji mogućnost da on i Ana dobiju drugo dete iako nisu zajedno.

- Još toliko nismo poludeli, ali ko zna, moguće je! (smeh) Odlično nam ide roditeljstvo, što se kaže, ispadaju nam lepa deca, tako da, ko zna, videćemo - rekao nam je Rasta sa osmehom.

Video: Rasta o Ani i kućnom pritvoru: Možda sa njom dobijem i drugo dete, nanogvica mi uskoro stiže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA