≫ 

Darko Lazić pio alkohol tokom vožnje: Ne mari za kazne, sa prijateljima ne ispušta flašu iz ruke

Iako mu je zbog brojnih kazni i prekršaja oduzeta vozačka dozvola, Darko Lazić se ne smiruje

  • 13
Darko Lazić Darko Lazić; Foto: Nikola Tomić

Srpski pevač Darko Lazić ne prestaje da šokira svojim ponašanjem u saobraćaju, a ovog puta on se snimao sa prijateljima u automobilu, dok su tokom vožnje konzumirali alkohol.

Naime, iako mu je zbog brojnih kazni i prekršaja oduzeta vozačka dozvola, Darko Lazić se ne smiruje. On je sa prijateljima napravio žurku u kolima, a sudeći po objavi koju je podelio na Instagramu, povod je bio rođendan jednog od njih.

Svi su u rukama držali flaše, uključujući i vozača, kao i Lazića koji je sedeo na mestu suvozača.

Podsetimo, Darko Lazić nedavno je otkrio da se seli u Nemačku i da planira tamo da pokuša ponovo da dobije vozačku dozvolu.

- Posle letnje sezone selim se u Nemačku i to je moja definitivna odluka. Odlučio sam da u inostranstvu započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za***ancije. Živeo sam i proživeo, a sada je vreme da nešto stvorim u životu - otkrio je Darko.

- U planu mi je da u Nemačkoj otvorim kafanu ili restoran… Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motor i za traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - rekao je pevač nedavno za medije.

Video: Darko i Marina proslavili 2. rođendan sinu: Svećice na spektakularnoj torti oduvali porodično

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    26. jun 2021 | 17:45

    Sto pisete o ovom osionom liku,koji misli da ako je nacionalna manjina da za njega ne važe zakoni(sto je najgore,tako i jeste)Srbije

  • Putin R.S

    26. jun 2021 | 19:24

    Ljudi, kako da se smiri neko ko je hronicni alkoholicar?? Pa njemu spasa nema, ili ce umreti od istog u nekoj bolnici ili na ulici kao pseto, ili ce zaglaviti na tesku robiju ako nekog bude ubio. Mislim da je najbolje i za njega i za sve ljude da ga policija uhapsi i kazni za sve ove godine krsenja zakona kako ne bi dosao u mogucnosti da pregazi ili ubije nekog.

  • Putin R.S

    26. jun 2021 | 19:25

    Zamislite indijanca "nisu mi oduzeli dozvolu za motor".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA