≫ 

Romana Panić godinu dana nakon skandala u Australiji: Izvagala sam stvari, idemo dalje

Ovom prilikom otkrila je da li je sve životne nemire koje je imala sada razrešila

  • 8
AmiG Show Romana Panić, Foto: ATA images

Pevačica Romana Panić nakon godinu dana od skandala i hapšenja u Australiji progovorila je o celom slučaju. Ona je, gostujući u emisiji Magazin In, ispričala više detalja o tome kroz šta je prošla.

Naime, ovo je i prvo javno pojavljivanje Romane Panić na televizijskim ekranima nakon skoro godinu dana otkako se vratila u Srbiju nakon skandala koji se dogodio u Australiji.

- Ljudi očekuju nešto drugo pa kada me vide onda se razoružaju, to u stvari ništa nije bilo, ti si super. Naravno, ja se preporodila. Ja sam uvek ista! Kroz godine životnog iskustva i karijere, kad vratim godine unazad, ja shvatim da sam ista - priča Romana.

Ovom prilikom otkrila je da li je sve životne nemire koje je imala sada razrešila.

- Mogu reći da jesam! Bilo je dilema, povukla sam se sa scene, napravila sam pauzu, htela sam da se ostvarim kao roditelj i mislila sam da je vreme da sve pogledam iz nekog drugog ugla, tako da mi je ta pauza prijala. Izvagala sam stvari, videla sam gde sam, šta sam i idemo dalje - rekla je Romana.

- Kada si ispunjen, smeješ se, zato imam ovaj osmeh, to je jako bitno. Želim da napravim povratak sa jednom dobrom pesmom, što nije lako pronaći, ali imam nešto u fioci, još sam u potražnji. Nadam se da ću napraviti nešto zanimljiuvo za moju publiku jer nisam dugo. Sve što se desi, desi se s razlogom, ja to nekako više objašnjavam da nas je možda Bog sklonio od nečeg što je gore. Tako da ja sam tim koji se regeneriše lako i u najtežim situacijama se odluči za veru, pozitivu, ustanem i idem dalje - zaključila je Romana Panić u Magazinu In.

Video: Snimili smo Romanu Panić na bankomatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA