≫ 

"Teško je upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti": Marija se emotivnim rečima obratila Mahiru

- Želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost - napisala je Šerifovićeva

  • 1
Marija Šerifović, Mahir Mulalić Marija Šerifović, Mahir Mulalić, Foto: ATA Images

Pevač Mahir Mulalić, čija je mentorka bila Marija Šerifović, odneo je pobedu ove sezone u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

I dok svi finalisti, ali i žiri još uvek sabiraju utiske nakon velike i uzbudljive večeri, na svom Instagramu među prvima se oglasila Marija Šerifović koja je uputila javnu čestitku svom kandidatu.

Marija je istakla koliko je ponosna na Mahira, te čestitala i svim finalistima na plasmanu.

- E, pa dragi ljudi došli smo do kraja. Pobednik "Zvezda Granda" za ovu sezonu je Mahir Mulalić! Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vreme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti. Bravo momak! - započela je Šerifovićeva, pa se obratila ostalim učesnicima:

- Želim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i poslednje ujedno i najvažnije - iskreno ste se radovali tuđem uspehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna! - napisala je Marija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    27. jun 2021 | 16:38

    Bravo Maro sto si iznjedrila jednog ovakvog divnog momka sa raskosnim glasom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA